Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A V-Busz közleménye a bérletek érvényességi idejének meghosszabbításáról

2021. december 29. 8:10 // Forrás: V-Busz

A V-Busz járatai januárban térítésmentesen vehetők igénybe minden utasunk számára.

A már megvásárolt díjtermékeink januárban lejáró érvényességi ideje egy hónappal meghosszabbodik. Ez VALAMENNYI érintett díjtermékünkre vonatkozik, tehát a félhavi, havi, negyedéves bérletekre, a szemeszterbérletre és a csatlakozó havi és éves bérletre egyaránt, az alábbiak szerint:

  • A félhavi vagy havi bérletek záró érvényességi dátuma január helyett február azonos napjáig érvényesek, amely nap a bérleten az érvényesség vége – legfeljebb február 28-i a záró érvényesség lehetséges.
  • negyedéves bérletek esetében, amennyiben az a 2022. január havi érvényességet is tartalmazza, az érvényességi idő egy hónappal meghosszabbodik.
  • Az első félévre vonatkozó szemeszter bérlet érvényessége február 28-ig kitolódik. A második féléves szemeszterbérlet érvényességi idejét nem érinti.
  • Az éves bérletek esetében, amennyiben az a 2022. január havi érvényességet is tartalmazza, az érvényességi idő egy hónappal meghosszabbodik.

A Volánbusz helyi közlekedésben is igénybe vehető helyközi járatai továbbra is csak érvényes menetjeggyel vagy bérlettel használhatók, lejárt érvényességű díjtermékekkel nem!

V-Busz

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.