Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kozmutzásoknak gyűjtött a belvárosi kávézó

2021. december 24. 12:00
A Füge Fagyiudvar és Kávézó által életre hívott adománygyűjtési akcióhoz Debreczeny Zoltán festőművész is csatlakozott.

Az idén májusában nyílt Füge Fagyiudvar és Kávézó december elején hirdette meg adománygyűjtési akcióját, mellyel az értelmileg sérült gyermekekkel foglalkozó Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványát kívánták támogatni. A kávézóban kihelyezett urnába a vendégek december 23-ig dobhatták be felajánlásaikat.

Az akcióhoz Debreczeny Zoltán festőművész is csatlakozott, ő egy alkotásának licitre bocsátásával szállt be a támogatók közé. Rajta kívül a kávézó is tett felajánlást, így összesen közel 200 ezer forint gyűlt össze.

Dobos Márton, Bernáth Ildikó és Debreczeny Zoltán a Füge december 23-i adományátadóján.Dobos Márton, Bernáth Ildikó és Debreczeny Zoltán a Füge december 23-i adományátadóján.

A csütörtök délelőtti adományátadón Dobos Márton, a Füge üzletvezetője azt mondta, az adománygyűjtést ugyan most a karácsony ihlette, de szeretnének hagyományt teremteni, és a jövőben az év többi részében is aktívak maradni.

A Kozmutza Flóra Alapítvány –Értelmileg Sérült Gyermekekért alapítvány kuratóriumának elnöke, Bernáth Ildikó köszönetét kifejezve arról beszélt, fennállásuk 25 éve alatt sokan támogatták már őket, de mindig megdobban a szívük, ha valaki rájuk gondol és segíti a munkájukat.

A Füge Fagyiudvar és Kávézóról a portálunkat is kiadót Bakony-Balaton Média Kft. másik lapjában, a múlt héten megjelent Ecoport magazinban is írtunk.

Ge. Á.
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.