2023. május 30.
//
Zsanett, Janka névnap

Jelentős támogatás érkezett a családsegítő szolgálathoz

Pénzzel, háztartási eszközzel és élelmiszerrel is támogatta a Mert Segíteni Jó Alapítvány a Veszprémi Családsegítő Központot.

Közel 2000 darab sajtot juttatott el a Veszprémi Családsegítő Központnak a Mert Segíteni Jó Alapítvány, hogy azok a részoruló családok és idősotthonok karácsonyi asztalának kínálatát tegyék gazdagabbá.

Az alapítvány elnöke, Bakai László a civil szerepvállalása mellett több büfét is üzemeltet Veszprémben, egyik partnerének felajánlásából pedig ő szervezte meg ezt a jótékonysági akciót.

Sótonyi Mónika, Horváthné Kecskés Diána és Bakai LászlóSótonyi Mónika, Horváthné Kecskés Diána és Bakai László

Az élelmiszer mellett egy otthoni ruhaszárítógépet is átadtak, ezt egy veszprémi magánszemély ajánlotta fel az alapítványon keresztül jótékony célra, végleges helye pedig a családok átmeneti otthonában lesz majd.

Az élelmiszerek és a háztartási eszköz mellett további 100 ezer forinttal is támogatja a rászoruló családokat az alapítvány, ez a felajánlás közvetlenül Bakai Lászlótól és feleségétől érkezik a szervezethez. Bakai László a kedd délelőtt, amikor átadta az eszközt és a sajtokat a családsegítő szolgálatnak elmondta, azt szeretné, ha ebből az összegből a rászorulók januári rezsiszámláinak befizetését támogatnák majd, hiszen karácsony után ez egy olyan időszak, ami az átlagosnál is nagyobb anyagi terhet jelent.

A felajánlásokat a családsegítő szolgálat részéről Horváthné Kecskés Diána, intézményvezető vette át, a jótékonysági akció megszervezésében Sótonyi Mónika, önkormányzati képviselő segített.

vehir.hu

További cikkek

Veszprémi cég segít a rászoruló családoknak az ajándékozásban
Veszprémi cég segít a rászoruló családoknak az ajándékozásban
A munkavállalók összeállított ajándékcsomagokat, okostelefonokat, asztali számítógépeket és laptopokat adományozott a Valeo a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézménynek.
Böjte Csaba gyermekotthonának segítenek veszprémi vállalkozók
Böjte Csaba gyermekotthonának segítenek veszprémi vállalkozók
Béndek Péter és több társa már közel egy évtizede áll szoros kapcsolatban Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes kovásznai gyermekotthonával, akiknek rendszeresen szerveznek gyűjtést, az adományokat pedig személyesen, saját erőből viszik ki az otthonba Veszprémből.
Segítő kezek fogtak össze a Bárczi Gusztáv Általános Iskoláért
Segítő kezek fogtak össze a Bárczi Gusztáv Általános Iskoláért
A „Segítő kezek” jótékonysági kezdeményezés kiváló példája annak, amikor valakiben egyszemélyben megfogalmazódik a segítő szándék és nagyon hamar hasonló gondolkodású követőket talál maga mellett. Robozné Erődi Ildikó, a civil életben turisztikai menedzser, egyébként festőművész időt és energiát nem sajnálva, vágott bele abba, hogy segítse a veszprémi Bárczi Gusztáv Iskola alapítványát, ennek a munkának az eredményeképp pedig szerda kora este tartottak egy meghitt hangulatú jótékonysági estet a Veszprémi Petőfi Színház aulájában.
A levegő mentőinek segített a veszprémi Plazma Center
A levegő mentőinek segített a veszprémi Plazma Center
Folytatva jótékonysági tevékenységét, ezúttal a balatonfüredi légimentőket támogatta a veszprémi Plazma Center.
Jótékonykodás egy pohár fröccs mellett
Jótékonykodás egy pohár fröccs mellett
A Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a Veszprémi Családsegítő Központ közös adománygyűjtési programot szervez a Rozé, Rizling és Jazz Napokon.