Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
23°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
23°C

Jelentős támogatás érkezett a családsegítő szolgálathoz

2021. december 14. 12:51
Pénzzel, háztartási eszközzel és élelmiszerrel is támogatta a Mert Segíteni Jó Alapítvány a Veszprémi Családsegítő Központot.

Közel 2000 darab sajtot juttatott el a Veszprémi Családsegítő Központnak a Mert Segíteni Jó Alapítvány, hogy azok a részoruló családok és idősotthonok karácsonyi asztalának kínálatát tegyék gazdagabbá.

Az alapítvány elnöke, Bakai László a civil szerepvállalása mellett több büfét is üzemeltet Veszprémben, egyik partnerének felajánlásából pedig ő szervezte meg ezt a jótékonysági akciót.

Sótonyi Mónika, Horváthné Kecskés Diána és Bakai LászlóSótonyi Mónika, Horváthné Kecskés Diána és Bakai László

Az élelmiszer mellett egy otthoni ruhaszárítógépet is átadtak, ezt egy veszprémi magánszemély ajánlotta fel az alapítványon keresztül jótékony célra, végleges helye pedig a családok átmeneti otthonában lesz majd.

Az élelmiszerek és a háztartási eszköz mellett további 100 ezer forinttal is támogatja a rászoruló családokat az alapítvány, ez a felajánlás közvetlenül Bakai Lászlótól és feleségétől érkezik a szervezethez. Bakai László a kedd délelőtt, amikor átadta az eszközt és a sajtokat a családsegítő szolgálatnak elmondta, azt szeretné, ha ebből az összegből a rászorulók januári rezsiszámláinak befizetését támogatnák majd, hiszen karácsony után ez egy olyan időszak, ami az átlagosnál is nagyobb anyagi terhet jelent.

A felajánlásokat a családsegítő szolgálat részéről Horváthné Kecskés Diána, intézményvezető vette át, a jótékonysági akció megszervezésében Sótonyi Mónika, önkormányzati képviselő segített.

vehir.hu
további cikkek
Éleslátás ajándékba Éleslátás ajándékba A Szemeszter Optika elkötelezett az éleslátás mellett, már tizedik alkalommal segítették ajándék szemüveggel a rászoruló családokat egy jótékonysági program keretében. Idén kilenc szemüveget adtak át speciális láttásigényű személyeknek, akik közül a legfiatalabb kétéves. 2024. június 29. 13:40 Száz darab Patrónus bérlet a rászorulóknak, hogy senki ne éhezzen kultúrából Kabóca Bábszínház Száz darab Patrónus bérlet a rászorulóknak, hogy senki ne éhezzen kultúrából A Kabóca Bábszínház jótékonysági felhívása sikeresen lezajlott, veszprémi magánszemélyek és szervezetek segítségével száz kisgyermek kapott bérletet a bábszínházba. 2024. január 7. 0:58 Szebbé tették a gyermekek karácsonyát 1. Futsal Club Veszprém Szebbé tették a gyermekek karácsonyát Az 1. Futsal Club Veszprém szentestét megelőzően meglátogatott egy szerény körülmények között élő családot, hogy szebbé varázsolja számára a karácsonyt. 2023. december 25. 8:53 Festőnők a szabadban címmel nyílt kiállítás kultúra Festőnők a szabadban címmel nyílt kiállítás Péntek délután a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában nyílt kiállítás, Festőnők a szabadban címmel, Bottyán Marianna festőművész és az Art Natura Csoport veszprémi tagjainak közreműködésével. A közös bemutatkozó tárlat december nyolcig látogatható. 2023. december 1. 23:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.