Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ingyenes koncertet ad Veszprémben a Punnany Massif

2021. november 8. 13:05
Nagyszabású zenei eseménysorozat vezeti fel országszerte több nagyvárosban a 2021-es MTV EMA popkulturális díjátadó show-t, amelyet ezúttal Magyarországról közvetítenek világszerte november 14-én.

November 14-én újra élő show-ként tér vissza az MTV EMA, amelyet a történelemben először Magyarországról közvetítenek. A Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő esemény egy világszerte minden közönségnek szóló, igazi globális zeneünnep lesz, világsztárok fellépésével. A fergeteges show-ra országszerte számos kísérő rendezvényen hangolódhat a hazai közönség egy teljes héten át. November 13-án Veszprémben a Punnany Massif koncertjén vezetheti le bárki az egész heti pörgés fáradalmait – áll a zenecsatorna közleményében. 

A koncert Facebook-eseménye szerint szombaton 19 órától a várban lesz, ingyenes, ugyanakkor csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

vehir.hu
további cikkek
Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Veszprémben rendezik meg a hétvégén a 13. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjét. 2024. április 20. 14:15 Veszprémben is színpadra lép a Djabe zenekar és Chieli Minucci Veszprémben is színpadra lép a Djabe zenekar és Chieli Minucci Május 27-én a Hangvillában lép fel a Djabe, valamint Chieli Minucci gitáros, aki a nyolcvanas évek elején alapította világhírű amerikai jazz/funk/world formációját, a Special EFX-t, melynek máig vezetője. Magyarországon a Djabe együttes irányítója, Égerházi Attila adta ki a legutóbbi Special EFX albumot vinylen. Ennek alkalmából a Djabe zenekar együtt játszott Chielivel a Budapest Jazz Clubban, a zenészek ekkor határozták el, hogy 2024 májusában közös turnéra indulnak. Ennek egyik állomása a veszprémi Hangvilla. A koncertsorozat a Tour of Waterfalls címet kapta. A Djabénak és Chielinek is van egy Waterfall című kompozíciója, a két szerzemény foglalja keretbe a műsort, melyben Chieli Minucci, Djabe és Special EFX számok hangzanak majd el. A veszprémi állomásról, a turné jelentőségéről, a zenekar jelenlegi helyzetéről beszélgettünk Égerházi Attilával, a Djabe vezetőjével. 2024. április 14. 11:52 Május elején ABBA zenéktől lesz hangos a Veszprém Aréna Május elején ABBA zenéktől lesz hangos a Veszprém Aréna Az év egyik, ha nem a legegyedülállóbb eseménye érkezik májusban Veszprémbe, a Veszprém Arénába, ahol is a hatalmas rajongásnak örvendő ABBA zenékkel körítve kerül megrendezésre a Mamma Mia! Dance Show! 2024. április 4. 13:34 Többnapos üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre a szállásfoglalók többsége Többnapos üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre a szállásfoglalók többsége A belföldi szállásfoglalók csaknem 80 százaléka két- vagy hároméjszakás üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre, a legtöbben az ország északi részére fognak utazni - közölte a szallas.hu pénteken. 2024. március 22. 11:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.