Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Huszonötéves az Őszidő Nyugdíjas Klub

2021. október 23. 21:28
Színes produkciókkal, tánccal, zenével ünnepelte jubilálását az Őszidő Nyugdíjas Klub péntek este a Dózsavárosi Könyvtárban.

Néptáncruhába öltözött, éneklésre készülő nyugdíjasok gyülekeztek a nagyterem bejáratánál. A klubtagok színes produkciókkal indították az Őszidő Nyugdíjas Klub megalakulásának huszonötödik évfordulóját ünneplő estet.

Kellner Istvánné, a klub elnöke moderálta az estet, konferálta az egymást követő műsorszámokat. Kellner Istvánné – vagy ahogy a barátai szólítják, Aranka – rugalmas karakterére utal, hogy bátran jelentett be műsorváltozást, hogy a fellépők időben elkészülhessenek az adott előadásra. A néptánc mellett dalokkal, sőt, egy rövid kis jelenettel emelték az est fényét.

A huszonötéves múlt felidézését egy rövid videóösszeállítás is segítette, melyben az elmúlt időszak – láthatóan jól működő közösség – eseményeit elevenítették fel. Természetesen megemlékeztek azokról az egykori klubtagokról is, akik már nem lehettek jelen a huszonötéves évfordulón.

A város nevében Ovádi Péter országgyűlési képviselő személyesen köszöntötte a nyugdíjasokat, akik a forgatókönyvtől eltérve váratlanul lepték meg Ovádi Péter képviselőt, aki éppen pénteken ünnepelte születésnapját.

Szabó Eszter
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.