Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Hasznos és aranyos kutyás kiegészítők

2021. október 15. 12:11

Négylábú kedvenceink mindig levesznek minket a lábunkról kedves tekintetükkel, vidámságukkal és szeretetükkel. Néha azonban nekik is kijár a tündöklés, ezért különböző kutyás kiegészítőkkel igazán feldobhatod kedvenced kinézetét!

Különleges pórázok

A póráz fontos funkcióval rendelkezik mind a gazdi, mind a kutya számára. A pórázon való sétálás fontos lépés a kölyökkori tanulás során, hiszen főleg a városi kutyák számára ez jelenti a biztonságot. 

Minden sarkon veszély fenyegetheti a kutyát különböző járművek vagy más kutyák képében, ezért a póráznak stabilnak és tartósnak kell lennie.

Mivel a póráz napi kellék, ezért minden gazda nagy gonddal választja ki. Léteznek olyan különleges típusok, amelyek fényvisszaverősek, hogy a sötétben se veszítsd szem elől négylábú barátodat.

Extra hámok

A másik kedvelt opció a hám, amelyet főleg azoknak a kutyáknak ajánlunk, akik már nyakörvvel is húzás nélkül közlekednek. Ez extra védelmet nyújt, és nem okoz fojtó érzést a kutyus számára.

Aztán kaphatóak olyan hámok, amelyeken egy hátizsák van elhelyezve, így kedvenced magával hozhatja játékait saját hátán. Nincs is ennél tündéribb látvány!

A hámot díszíthetik még kedves mesefigurák, állatfigurák, amelyek így a kutya hátán helyezkednek el, őt nem zavarva a sétában és a játékban. Válassz aranyos kutya kiegészítőket a PetGear honlapjáról, és öltöztesd fel kedvencedet a legédesebb kiegészítőkkel!

Nyakkendők, gallérok, nyakláncok, kendők

Ha különleges, ünnepi alkalomra készülsz családoddal vagy barátaiddal, miért ne öltöztetnéd fel kutyusodat is elegánsan? Válassz egy elegáns nyakkendőt, csokornyakkendőt kan kutyádnak, hogy ő is igazi úrnak érezhesse magát!

Lány kutya esetén szebbnél szebb díszes gallérok, csillogó láncok kölcsönöznek igazi díva külsőt.

Ha pedig egy köztes megoldásban gondolkodsz, rengetegféle mintás kendő beszerezhető, amellyel visszafogott, mégis elegáns megjelenésben részesül négylábú kedvenced.

Születésnapi kiegészítők

Mindig nagy öröm, ha kutyánk újabb és újabb csodás éveket tölthet velünk, ezért miért ne ünnepelhetnénk meg az ő szülinapját is? 

Lepd meg valami finomsággal, a kedvenc jutalomfalatával vagy egy nagy velős csonttal, és szerezz be mellé egy édes születésnapi kendőt vagy sapkát. Ahhoz azonban, hogy tökéletes fotót lőj róla, nem árt, ha egy másodpercig nyugalomban lesz. Ültesd le, mutatva a finom falatot, és készülhet a remek fénykép!

Védelem, biztonság

Nyáron a forró beton könnyen megégetheti kutyád tappancsait, ezért kutyacipő vagy tappancsvédő szilikonmatrica viselete ajánlott. Azon túl, hogy rendkívül édes, nagyon hasznos is!

Tekintsd meg a PetGear széles választékát kutyás kiegészítőkből, ruhákból, és válaszd ki a legédesebb termékeket, hogy kedvenced is úgy ragyoghasson, ahogy Te!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.