Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Felajánlásokkal segített egy cég a helyi állatvédőknek

2021. október 14. 11:16
A Ring-Autó Kft. a Vackoló Állatvédő Egyesületnek gyűjtött adományokat.

Az idén negyedszázados Ring Autó Kft. macskaeledelekkel kutyatápokkal, lepedőkkel, eszközökkel és egy kutyaházzal is támogatta a Vackoló Állatvédő Egyesületet. Az adományok a cégtől, a munkatársaiktól és ügyfeleiktől származnak.

-A Ring-Autó Kft. célja a felajánlással egyrészt, hogy megmutassa ügyfeleinek, partnereinek, mikrokörnyezetének, hogy milyen sokszínű, illetve példamutatásával részt kíván venni a társadalom formálásában, másrészt szeretne az állatvédelem mellé állni– mondta a szerdai adomány-átadón Molnár Judit cégvezető. Kiemelte, nem egyszeri alkalomról van szó, az állatvédő egyesületet hosszútávon kívánják támogatni.

Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos, országgyűlési képviselő az átadón a felelős állattartás fontosságát emelte ki. Mint mondta, nem mindenkinek való, hogy társállatot tartson, ám aki mégis így tesz, felelősséggel tartozik érte. Úgy látja, a cég amellett, hogy példát mutat, az adományozással ráirányítja a figyelmet a közös felelősség fontosságára.

Sándor Katalin, Molnár Judit és Ovádi Péter.Sándor Katalin, Molnár Judit és Ovádi Péter.

Sándor Katalin, a Vackoló Állatvédő Egyesület önkéntese az mondta, örülnek a hasznos felajánlásoknak, hisz ezzel a menhelyükön lévő közel 200 állaton tudnak segíteni.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Sportolók éjszakája Veszprémben szórakozás Sportolók éjszakája Veszprémben Az Expresszó Klub december 22-én, pénteken első ízben rendezi meg a Sportolók éjszakáját. A korántsem hétköznapi party a jótékonyság jegyében jön létre: a szervezők az est folyamán tombolasorsolást is tartanak, amely bevételéből a Vackoló Állatvédő Egyesületet támogatják. 2023. december 18. 12:24 400 kiló állateledelt gyűjtöttek össze a Cholnokyn 400 kiló állateledelt gyűjtöttek össze a Cholnokyn A Cholnoky lakótelepen összegyűjtött adományokat adtak át szerda reggel a Vackoló Egyesület telephelyén. 2021. december 22. 14:39 Hótengerben futottak egy nemes célért futás Hótengerben futottak egy nemes célért Több mint négyszázezer forint gyűlt össze annak a százötven futónak a nevezéséből, akik hétvégén részt vettek a Veszprémi Mikulás Futáson. A rendező Városi Nyilvánosságért Alapítvány a teljes befolyt összeget a Vackoló Állatvédő Egyesületnek ajánlotta, amely éves szinten több mint félezer elárvult állatnak segít az otthonteremtésben. 2021. december 7. 14:09 Gazdára váró állatokon segített a Plazma Center Gazdára váró állatokon segített a Plazma Center Folytatta karitatív tevékenységét a veszprémi Plazma Center. Az Állatok Világnapja alkalmából a Vackoló Állatvédő Egyesületnek vittek adományokat 100 ezer forint értékben, ezzel is támogatva a menhely munkáját. Videónkban mutatjuk a megható pillanatokat. 2021. október 14. 15:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.