Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Így indítsd el gyorsítósávon a vállalkozásodat

2021. szeptember 27. 11:33

Napjainkban az önmegvalósítás egyre nagyobb szerepet kap. A szerteágazó és növekvő piaci igények vonzataként a vállalkozóvá válás bárki számára elérhető. Ha rendelkezünk egy jól megfogalmazott elképzeléssel, annak megvalósítása érdekében jó, ha kapunk valamilyen mentőövet, ami gyorsítósávra tereli egy induló vállalkozás első lépéseit.

Segítségre mindig szükség van

Ahhoz, hogy a vállalkozással kapcsolatos elképzeléseink minél hamarabb megvalósuljanak, érdemes olyan segítséget keresnünk, amely az elejétől a végéig végigvezet minket a vállalkozóvá válás folyamatán. A YouTube-on és különböző online platformokon számtalan jó tanácsra lelhetünk, de nagyon fontos, hogy kiválogassuk ezek közül azokat, amelyek értékes tartalommal bírnak. A Tacit Project által megtudhatjuk, hogyan építhetünk fel egy profitábilis online vállalkozást néhány hét alatt.

Mit is takar a gyorsítósáv?

A Tacit Project keretein belül lehetőség van egy online tréning elvégzésére, amely minden szükséges eszközt a kezünkbe ad egy sikeres online vállalkozás felépítéséhez. A Gyorsítósáv nevet viselő tréning talán az egyetlen olyan hazai képzés, amely egy teljes rendszert szolgáltat a tanulni vágyóknak. A képzés rendkívül gyakorlatorientált, a technikai eszközöket gyakorlati példákon keresztül mutatja be. A szakmai tudáson kívül minden, az indulással kapcsolatos kérdésre választ kaphatunk. A Tacit Project Gyorsítósáv elnevezésű képzése megismerteti az e-kereskedelem és a marketing kivitelezés biztos alapjait, amire aztán később stabilan építkezhetünk.

A tréning végigvezet minket a termékválasztástól kezdve a termékbeszerzésen át egészen a weboldal- és webshopépítésig. Megismerkedhetünk az értékesítési szövegírás fortélyaival, az e-mail és tartalommarketing készítésével, illetve a Facebook és Google hirdetések kezelésével. Ha a kiindulási ötletünk piacképes, és a tréningbe is kellő energiát fektettünk, meg is érkezhetnek az első megrendeléseink.

Ne akarjunk mindent egyedül megoldani

Egy vállalkozás indításához szükséges információk, eszközök és szakmai tudás megszerzése mindig időigényes folyamat. Ha nem veszünk igénybe semmilyen támogatást, a saját dolgunkat nehezítjük meg, és a vállalkozásunk elindítása is igencsak eltolódhat. Vegyük észre az előre válogatott ismeretek, eszközök, a technikai megoldások fontosságát, és tartozzunk olyan közegbe, ahol kellőképpen mentorálnak bennünket. A Gyorsítósáv tréning részét képezi egy olyan mentoring csoport, ahol készséggel megválaszolják a felmerült kérdéseket.

Érezzük magunkat biztonságban

Mindig sarkalatos pont a vállalkozói létben a jogi megfelelőség kérdése. A tréning részét képezi egy ún. webjogcsomag, ami tartalmazza a felhasználható jogi dokumentumokat. A jogtiszta képek miatt sem kell aggódnunk, hiszen a design-raktár szolgáltatás ezt a terhet is leveszi a vállunkról.


 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.