Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A csillagjegyed elárulja, hogyan bánsz a pénzzel!

2021. szeptember 23. 10:31

A pénzzel való bánásmódunkat a neveltetésünk, a tapasztalataink, az anyagi lehetőségeink, de még a csillagjegyünk is meghatározza. Nézzük, melyik zodiákus szülötteire mi jellemző pénzügyi téren!

Cikkünkben most kizárólag az anyagiakra fókuszálunk, de ha az élet egyéb területein is kíváncsi vagy arra, mit üzennek a csillagok, akkor keresd fel a Bien.hu horoszkóp rovatát

Kos

A magabiztos Kosok a pénzügyekben sem esnek kétségbe. Hajlamosak többet költeni, mint amennyit módjukban áll, de akár plusz munkát is vállalnak azért, hogy megmutathassák a nagyvilágnak: nekik mindenre futja, amit csak szeretnének! 

Bika

A Bikák számára kiemelten fontos az anyagi biztonság, egyszerűen nem érzik jól magukat, ha nem áll rendelkezésükre némi “vésztartalék”. A megtakarítás elsődleges szerepet játszik náluk. 

Ikrek

Az Ikrek jegyűeknek nem okoz gondot a kommunikáció, ezért kiváló kereskedő válhat belőlük. Így könnyűszerrel megkeresik azt a pénzt, amire szükségük van, vagyis mindig van miből költeniük.

Rák

A Rák jegyű emberek szintén a tudatos pénzkezelés hívei, nekik nemigen kell attól tartani, hogy minden tartalékuk elfogyna. Ám ha érzelmi életük nem teljes, akkor a hiányokat hajlamosak felesleges költekezéssel pótolni. 

Oroszlán

Az Oroszlánok képesek messzebbre nyújtózkodni, mint ameddig a takarójuk ér, hiszen rendkívül sokat adnak a látszatra. Rajtuk aztán senki nem veszi észre, ha anyagi nehézségeik vannak, hisz mindig megoldják, hogy külvilág azt higgye: jól el vannak eresztve pénzügyileg!

Szűz

A Szűz jegyűekben általában furcsa kettősség dúl: nem hívei a kemény munkának, ugyanakkor szeretnek költekezni és meg is teszik, ha módjukban áll. Ezért az arany középútra törekednek, noha ezt nem egyszerű kivitelezni.

Mérleg

A Mérlegek szeretnek nagyot álmodni, ha pedig szembejön velük egy olyan lehetőség, amivel megteremthetik az ehhez szükséges anyagi lehetőségeket is, akkor nem hezitálnak túl sokat, hanem cselekednek. 

Skorpió

A Skorpiók pénzhez való viszonyát a külvilág gyakran furcsállja, hiszen bizonyos dolgokra egy forintot sem hajlandóak költeni, másokra pedig egyáltalán nem sajnálnak nagy összegeket áldozni. Ennek a logikáját csak ők maguk értik igazán. 

Nyilas

A Nyilasok számára a pénz csak egy eszköz, amivel megvalósíthajták az álmaikat és olyan életet teremthetnek maguknak, amilyenre csak vágynak. Nem fukarkodnak, azért dolgoznak, hogy utána legyen mit elkölteni.

Bak

Ők a másik végletbe tartoznak: pontosan tudják, hogy pénzt keresni csak kemény munkával lehet, ezért nagyon megbecsülnek minden egyes forintot és hajlamosak lehetnek a szűkmarkúságra.

Vízöntő

Hullámvölgyek közepette élik az életüket: egy ideig gyűjtögetnek, majd gondolnak egyet és 180 fokos fordulatot vesznek: két kézzel szórják a pénzt, amíg csak el nem fogy. Majd minden kezdődik elölről. 

Halak

A Halak a pénzre szükséges rosszként tekintenek, csak akkor használják ha muszáj. Egyébként pedig sokkal jobban szeretik a csereberét, vagy ha fizetség helyett valami személyre szólóval lepik meg őket. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.