Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 2. Lujza
Veszprém
11°C
2024. március 2. Lujza
Veszprém
11°C

Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau

2021. szeptember 1. 16:06
A régió piacvezető nyílászáró vállalata, az Ada-Bau Kft. továbbra is kiemelt partnerként lesz jelen a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának életében.

Az MLSZ megyei vezetőjétől, Finta Pétertől szerdán megtudhattuk, hogy az elmúlt idényhez hasonlóan idén is az Ada-Bau Kft. nevét fogja viselni több, az igazgatóság által rendezett bajnokság.

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a komoly szakmai múlttal rendelkező Ada-Bau Kft. továbbra is mellettünk áll. Idén a városi kispályás bajnokság mellett a megyei futsal sorozat is a vállalat nevét fogja majd viselni.

Finta Péter és Ürményi NorbertFinta Péter és Ürményi Norbert

Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. tulajdonosa rámutatott, a szövetség megyei igazgatóságának elkötelezettsége példamutató, ezért örömmel nyújt segítséget annak a továbbiakban is.

Régi ismeretség fűz Finta Péterhez, hiszen anno a testvéremmel még együtt is rúgták a bőrt. A megyei igazgatóság a legjobb kezek között van; szeretettel nyújtunk segítséget a dolgos hétköznapokhoz.

Simon Dani
további cikkek
Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Sípmester Fesztivál Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye labdarúgó játékvezető-válogatottja története során először hódította el a Sípmester Fesztivál trófeáját, miután a vasárnap délutáni döntőben 1-0-ra felülmúlta Bács-Kiskun vármegye csapatát. A rendezvény remek hangulatban zajlott, sokáig fogják emlegetni. 2024. január 8. 13:28 Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben vármegyei foci Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható. 2024. január 4. 8:44 Új műfüves focipályát adtak át az egyetem felső kampuszán Új műfüves focipályát adtak át az egyetem felső kampuszán Kedd este az egyetemi házibajnokság soron következő fordulója előtt ünnepélyes keretek között adták át a Pannon Egyetem felső kampuszán lévő pályát, ami egyébként a város számára is nyitott. 2023. november 8. 13:47 Kezdetét vette az ADA-BAU kispályás bajnokság szabadidősport Kezdetét vette az ADA-BAU kispályás bajnokság Az elmúlt hétvégén kezdetét vette az ADA-BAU kispályás labdarúgó-bajnokság 2023/2024-es idénye a megújult fénytechnikával ellátott Erdész utcai sportkomplexumban. 2023. szeptember 13. 10:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.