Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 29. Taksony
Veszprém
0°C
2023. november 29. Taksony
Veszprém
0°C

Dudaron találkoztak a térség nyugdíjasai

2021. augusztus 28. 12:00
Harmadik alkalommal rendeztek szenior találkozót a térség nyugdíjas klubjainak pénteken, ezúttal Dudaron.

Harmadik alkalommal rendeztek szenior találkozót a térségben, Herend és Kislőd után ezúttal Dudaron. Az egész napos rendezvényre 25 településről mintegy ötszáz résztvevőt vártak.

A délelőtti megnyitón Ovádi Péter parlamenti képviselő a közösségeket méltatta, akik a hosszú szünet után ismét aktívan működhetnek. Mint mondta, a szenior találkozó évről évre népszerűbb, az első alkalom után nem gondolták, hogy ekkora rendezvénnyé növi ki magát.

A vendéglátó település képviseletében Tóth Edina Kitti polgármester üdvözölte a megye számos pontjáról érkezett nyugdíjasokat. A polgármester elárulta, hogy az idei program szervezésében a 45 fős helyi, főleg idősek alkotta életmód klub vállalt oroszlánrészt, a klubtagok a program során reggeltől estig dolgoznak azon, hogy minden résztvevő jól érezze magát. Hozzátette: mindenkinek kívánja, hogy olyan közösségekben tölthesse az idejét, mint a dudari, nevessünk sokat, töltsük meg tartalommal az életet! 

Az biztos, hogy a péntek ennek az útmutatásnak a szellemiségében telt: a színpadon egymást váltották a nyugdíjas klubok, akik színes műsorokkal mutatkoztak be közönségüknek. A nap fénypontjaként az Apostol együttes koncertezett délután.

Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint
további cikkek
A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A magyarok összességében kedvezően fogadják az új palackvisszaváltási rendszer bevezetését, a lakosság háromnegyede igyekezni fog, hogy minden betétdíjas palackot visszaváltson - derül ki a Reacty Digital kutatásából.  ma 11:37 Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Alakulásuk után rögvest egy mindenkit bezáró világjárvánnyal kellett szembenézniük, ez mégsem rengette meg az elképzeléseiket: a Cholnoky Kerekasztal várt, kitartott, újra aktivizálódott és ma már negyedik születésnapját ünnepelhette. tegnap 15:43 Veszprémi védőháló Böjte Csaba gyermekotthona felett Veszprémi védőháló Böjte Csaba gyermekotthona felett Amikor a világjárvány nem gátolta a szabad mozgást, Veszprémből minden év decemberében elindult egy furgon egyenesen az erdélyi Kovásznába, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által alapított Boldog Apor Vilmos Ház gyermekotthonba megrakodva adományokkal. Romániában jelenleg viharos időszakukat élik Csaba testvér karitatív szervezetei, a veszprémi segítség viszont idén sem marad el. Sőt, a helyi vállalkozók és magánemberek adományait idén már ismét személyesen viszik ki Erdélybe. ma 11:41 Párszázas ajánlat a V-Busztól: jönnek a 350 forintos diákbérletek V-Busz Párszázas ajánlat a V-Busztól: jönnek a 350 forintos diákbérletek 2024. február 1-től egy vonaljegy áráért utazhatnak a veszprémi helyi járatokon a diákok, jelentette be Porga Gyula polgármester. A V-Busz életében azonban nem ez lesz az egyetlen újítás a jövő évben, hamarosan új elektromos járművekkel is bővülhet a buszflotta. tegnap 11:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.