Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dudaron találkoztak a térség nyugdíjasai

2021. augusztus 28. 12:00
Harmadik alkalommal rendeztek szenior találkozót a térség nyugdíjas klubjainak pénteken, ezúttal Dudaron.

Harmadik alkalommal rendeztek szenior találkozót a térségben, Herend és Kislőd után ezúttal Dudaron. Az egész napos rendezvényre 25 településről mintegy ötszáz résztvevőt vártak.

A délelőtti megnyitón Ovádi Péter parlamenti képviselő a közösségeket méltatta, akik a hosszú szünet után ismét aktívan működhetnek. Mint mondta, a szenior találkozó évről évre népszerűbb, az első alkalom után nem gondolták, hogy ekkora rendezvénnyé növi ki magát.

A vendéglátó település képviseletében Tóth Edina Kitti polgármester üdvözölte a megye számos pontjáról érkezett nyugdíjasokat. A polgármester elárulta, hogy az idei program szervezésében a 45 fős helyi, főleg idősek alkotta életmód klub vállalt oroszlánrészt, a klubtagok a program során reggeltől estig dolgoznak azon, hogy minden résztvevő jól érezze magát. Hozzátette: mindenkinek kívánja, hogy olyan közösségekben tölthesse az idejét, mint a dudari, nevessünk sokat, töltsük meg tartalommal az életet! 

Az biztos, hogy a péntek ennek az útmutatásnak a szellemiségében telt: a színpadon egymást váltották a nyugdíjas klubok, akik színes műsorokkal mutatkoztak be közönségüknek. A nap fénypontjaként az Apostol együttes koncertezett délután.

Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint
további cikkek
Lemondott az MSZP két társelnöke, Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre közélet Lemondott az MSZP két társelnöke, Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre Lemondott Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre, az MSZP két társelnöke a párt választmányának szombati ülésén a június 9-i európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választás eredményei miatt. Erről a két politikus a Facebook-oldalán számolt be. 2024. június 22. 16:35 Gryllus Dániel a költészet szerepéről kultúra Gryllus Dániel a költészet szerepéről Idén Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka alapító tagja nyitotta meg a veszprémi Ünnepi Könyvhetet. A szavakat dallamok követték, Gryllus citerával kísérte magát, s persze a nóták között mesélt könyvekről is, versekről, Kányádiról, Weöres Sándorról… Órákig tudtuk volna hallgatni… 2024. június 22. 17:02 Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Csütörtök délután hivatalosan is megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka együttes alapító tagja. Természetesen az ünnepi szavakat dallamok követték. 2024. június 21. 11:39 A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban állatvédelem A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban Rekordszámú oktatási és gyermekvédelmi intézmény pályázott országszerte "állatbarát" címre és első ízben avattak „Állatbarát Nagykövet” pedagógusokat is a kétnapos díjkiosztón Budapesten. 2024. június 20. 14:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.