Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

A legolcsóbb megoldás beltéri ajtóra, ha fontos a minőség is

2021. augusztus 27. 8:45

Egy felújítás vagy egy új otthon “felöltöztetése” mindig rengeteg költséggel jár, de van egy nagyon jó hírünk! A beltéri ajtók között már létezik olyan, amely kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségben áll a vásárlók rendelkezésére. Ez pedig nem más, mint a dekorfóliás ajtó!

A dekorfóliás ajtók előnyei

Ha te sem szereted feleslegesen szórni a pénzedet, viszont fontos neked a jó minőség, akkor a te választásod a dekorfóliás ajtó lehet. Felejtsd el a szörnyű barkácsáruházas olcsó ajtó verziókat!

Az Ajtóház dekorfóliás beltéri ajtói ugyan a legkedvezőbb árú termékek a piacon, mégis nagyon szép és jó minőségű ajtók, amelyek között biztosan te is megtalálod az igazit! Ráadásul rendkívül rövid szállítási idővel rendelhetőek. 

A dekorfóliás ajtóknak kifejezetten hatásos, modern megjelenésük van, amellyel biztosan elégedett leszel. Megtalálod közöttük az üvegbetétes ajtókat, hogy a te otthonodban valóban mindenhová elérhessen a fény. Emellett akár szálcsiszolt rozsdamentes acélcsíkkal díszített dizájn ajtót is találsz köztük. Laza elegancia, visszafogottan trendi vagy inkább panoráma üvegezés? Bármelyiket is választanád, a dekorfóliás ajtók között megtalálod álmaid ajtaját. 

Azt javasoljuk, ha panellakásban élsz, a többi felület ajtóiból válassz!

Milyenek a dekorfóliás ajtók?

A dekorfóliás ajtók olyan szabvány dekor beltéri ajtók, amelyek mutatós megjelenéssel rendelkeznek. Megjelenésükben az igazi fa szerkezetét utánozzák. A védelem érdekében egy lakkréteg fedi az ajtót, aminek köszönhetően képes ellenállni a hétköznapi használatnak. 

Ezeket a dekorfóliás ajtókat korlátozottabb formavilág és kevesebb színvariáció jellemzi, mint a többi, drágább ajtót, valamint a kidolgozottságuk is némileg alacsonyabb a többihez képest. Amiben viszont bajnok a dekorfóliás ajtó, az a kedvező ár és a gyors kiszállítás!

Kinek nem javasoljuk a dekorfóliás ajtókat?

Azoknak nem lesz megfelelő a dekorfóliás ajtó, akik nem szabvány, hanem egyedi méretű ajtót szeretnének. Ennek az oka abban a tényben rejlik, hogy ezek előre gyártott, kész ajtók - pontosan ezért állnak azonnal rendelkezésedre, és ezért tudod őket megkapni nagyon gyorsan. 

Ha olyan extrákat szeretnél, mint például felülvilágítás vagy tolóajtós változat, akkor sem ez a típus lesz a te választásod. Az oka ennek is ugyanaz, mint az előzőnek. Ehhez kapcsolódóan - értelemszerűen - az egyedi igények nem megvalósíthatóak ezeknél az ajtóknál. 

Aki kifejezetten nagy ellenálló képességű ajtót szeretne, annak inkább a CPL felületű ajtók fognak megfelelni, habár a normál használathoz a dekorfóliás ajtók is tökéletesen meg tudnak felelni.

És kiknek javasolt? Mindenkinek, akinek nincsenek egyedi, illetve különleges igényei se méretben, se formában vagy színben. Mindenkinek, aki egy egyszerű, de szép és jó minőségű - akár modern megjelenésű - ajtót szeretne, mindezt a lehető leggyorsabban és a legkedvezőbb áron. 

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.