Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Öt dolog, amiben a FiberShake más, mint bármi, amit eddig ismertél

2021. augusztus 24. 10:33

Miben különbözik az activé FiberShake a többi shake-től? A FiberShake-et konkrét problémára fejlesztették ki, ezért biztosan más, mint a többi, de pontosan milyen szempontból? Pontokba szedtük a leglényegesebb különbségeket! 

A rostokra épül

A rostok nagyon fontosak az erős immunrendszer, a megfelelő emésztés, sőt, a fogyás szempontjából is. Ugyanis a legújabb kutatási eredmények szerint az egészséges bélflóra mindezek feltétele. Az egészséges bélflóra pedig változatos összetételű baktériumokból áll. Ahhoz, hogy ezt elérjük, napi 30 g rostot kell bevinnünk a szervezetünkbe. 

A FiberShake pedig 10g rostot tartalmaz adagonként. Nagy segítség ez az egészségünk megőrzéshez   minimálisan szükséges 30 gramm rost fogyasztásának eléréséhez.  Nem olyan könnyű ennyi rostot elfogyasztani, mint gondolnánk.  Európában az átlagos rostbevitel napi 18 gramm. A FiberShake egy adagjával már reggel elfogyaszthatjuk a napi rostszükséglet egyharmadát.  Ráadásul 18-20 gramm prémium minőségű fehérjét is tartalmaz, ezért kitűnő tápláléknak számít már akár egy adagFiberShake elfogyasztása is. 

Egészséges, sőt, a legegészségesebb

A rostokra épülő összetétel, valamint a válogatott, minőségi, természetes alapanyagok miatt kifejezetten egészségesnek számít a FiberShake. Olyannyira, hogy 2021-ben Londonban elnyerte a nemzetközi Word Food Innovation Awards (WFIA)  legjobb egészséges italának díját. 

Ennek az a legfőbb oka, hogy a zsűri is felismerte a rostfogyasztás szükségességét, és díjazta azt az alternatívát, melyet erre a problémára megoldásként kínált a termék. 

Természetes alapanyagokból áll

Az activé FiberShake által kínált shake minden összetevője egészséges. Nem tartalmaznak mesterséges színezőanyagokat és édesítőszereket sem. Ellenben olyan kifejezetten természetes és egészséges összetevők találhatóak meg bennük, mint például az útifűmaghéj. Az útifűmaghéj ugyanis lassú felszívódású szénhidrát, magas rosttartalommal. Kiválóan alkalmas az emésztés javítására, a bélrendszer méregtelenítésére.

A shake-ek színezéséhez is természetes színezőanyagokat, növényeket használ a cég. Emellett sok, az egészséget szolgáló alapanyag található még a shake-ekben. Ilyen a kovasav, ami a bőr és a haj táplálása mellett a nyirokkeringés javítására is alkalmas. 

Finom és változatos

A rendkívül közkedvelt FiberShake sok izgalmas, finom ízben kapható. Ráadásul nagy előnye, hogy ha szeretnéd, akkor shake-ként ihatod, pár perc várakozás után pedig pudinggá sűrűsödik. Ilyenkor sok érdekes hozzávalóval dobhatod fel az ebédedet, vacsorádat. Bogyós gyümölcsökkel, kókuszchipssel vagy magokkal tarkítva igazán ínycsiklandó fogásokat készíthetsz. 

Kapható mogyoróvajas, karamell frappés, csokis-banános ízben, valamint eper, vanília, és fahéjas-almás pite ízesítésben is. Ezekből az ízekből nagyon finom italt, vagy pudingot készíthetünk, ráadásul órákra eltelít majd. 

Nincs benne mesterséges édesítőszer sem

A legújabb kutatási eredmények szerint a mesterséges édesítőszerek ártalmasak a bélflórára. Ugyanis pár hét alatt akár felére is csökkenthetik a bélbaktériumok számát. Ezért a mikrobiombarát FiberShake-t egészséges, természetes édesítőszerrek ízesítik:stevia, eritrit és 1 gramm cukor.  

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.