Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Munkaerő-kölcsönzés a megoldás az üresen maradt állások betöltésére

2021. augusztus 23. 9:58

Napjainkban a járványhelyzet rendeződésével a munkaerő-kölcsönzők egyre nagyobb szerepet kapnak. A HR szolgáltatók célja, hogy összekössék a munkaerőpiac szereplőit és testreszabott szolgáltatásokkal elégítsék ki azok igényeit.

Álláskeresés profiknál

A szakértők és a magas színvonalú szolgáltatások segítséget nyújtanak a munkavállalóknak, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb állást. A szolgáltatás kiterjed azokra a helyzetekre, amikor vállalatok keresnek munkavállalót. Professzionális és gyors támogatással a megfelelő munkaerő kiválasztása válik elérhetővé, ami a céges célok megvalósításának a záloga. 

A munkaerő-közvetítő segít megtalálni a fizikai és szellemi munkaerőt akár diákmunkás vagy nyugdíjas munkavállaló formájában is. Magánszemélyek esetében a kapcsolatfelvétel legegyszerűbb módja, ha a kiszemelt állás, munka kapcsán a WHC munkaerő-kölcsönző adatbázisba regisztrálunk, ahol számtalan lehetőség közül választhatunk.

Miről szól a munkaerő-kölcsönzés?

A munkaerő-kölcsönzés a legoptimálisabb megoldás azokra az esetekre, amikor időszakos munkaerőigény merül fel a megnövekedett munkamennyiség miatt. Gyakran alkalmazzák még a vállalatok létszámstop esetén vagy projektmunkák miatt. A kölcsönzés rugalmasan alkalmazkodik a termelés ingadozásához és rövid időn belül reagál a létszámszükségletre. Leveszi a gondot a munkaügyi feladatokról és a toborzási teendőkből adódó terhelést is csökkenti. 

A szellemi munkaerő pótlásának egyik leggyakoribb esete a kismamák helyettesítése.  Az irodai dolgozók ilyen típusú bérlése megoldást jelenthet az átmeneti létszámhiány áthidalására. Gyors és hatékony toborzással, a munkaügyi és bérszámfejtési adminisztráció átvállalásával végleg leveszi a terhet a vállalatokról. 

A korszerű, papírmentes szoftveres megoldások révén a munkaidő, a bérjegyzék és a cafeteria is könnyen elszámolható. A megfelelő jelölt kiválasztása a konkrét igényekre szabott tesztekkel történik. Új partnerek felkutatásánál figyelembe veszik a munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégek a munkaerőpiaci trendeket, sajátosságokat. A munkaszerződés megkötése után pedig a közvetítő garanciát vállal a jelöltre.

Állás, munka diákoknak és nyugdíjasoknak

Ha diák munkavállalókra van szükségünk, mindenképpen érdemes felkeresni egy munkaerő-kölcsönző céget. Ezek a társaságok kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeznek és irodai kisegítésre, betanított fizikai munkára, gyakornoki feladatokra és hosztesz munkákra is gyorsan tudnak jelöltet szerezni. A munkaerő-kölcsönzőket gyakran felkeresik a vendéglátásból is, ha segítő diákokra van szükség. A diákmunkások alkalmazása közkedvelt és egyszerű, mivel kedvező foglalkoztatási feltételeket biztosít.

Kiemelt szakértelmet igénylő feladatoknál mindig felmerül a nyugdíjazott, profi munkavállalók foglalkoztatása. A munkaerő-kölcsönzők nyugdíjas szövetkezetei által megfelelő munkaerő áll rendelkezésre, így minden felmerülő igényre találhatnak megoldást a vállalatok.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.