Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
14°C
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
14°C

Vintage lakásdekorációk ötlettára az otthon minden helyiségébe

2021. augusztus 17. 10:56

Kicsit régies, kicsit kopottas, nagyon bájos, nagyon romantikus - közel így lehetne röviden, frappánsan leírni egy vintage stílusú otthont. Azt a barátságos, kényelmes és komfortos helyet, ahova a vintage lakásdekorációk minden helyiségbe egyedi varázst vihetnek.

A vintage világ otthonunkban

A vintage lakberendezési stílus igen közkedvelt, és jól megfigyelhető, hogy aki egyszer ráérez, megtetszik neki egy vintage tárgy, egy vintage bútor, az egyre többre vágyik majd maga körül. Ennek köszönhetően pedig a vintage világ otthonunkban folyamatosan teret nyer magának, a vintage bútorok után jön az egyik, majd a másik szoba átalakítása, míg egy nap arra ébredünk, hogy mindent ezen stílus jellemez.

A vintage stílusú otthon a hangulatosság mellett a régies, de mégis elegáns megjelenést tükrözi. Néha zsúfoltnak tűnik - ez kifejezetten előnye is -, ahol minden tárgynak megvan a saját története.

Vintage lakásdekorációk ötlettára

Az igazi vintage lakásdekorációk a lakberendezési tárgyaknál kezdődnek. Ezeknek a helyét körültekintően kell meghatározni, de rendkívül jól feldobhatjuk vele a lakást.

A lámpák kiválasztásánál egy rusztikus, akár antikolt darab a régies megjelenésével kitűnő választás egy vintage otthonba. A krém, a bézs szín és a koptatott hatás mindenütt előnyös. Amire figyeljünk, az az egységesség. Terasz is tartozik a lakáshoz? Bátran használjuk a vintage fali lámpákat itt is dekorációként!

A különböző vintage lámpák mellett talán nem is gondolnánk rá, a fali- és asztali órák mennyire emelhetik egy otthon fényét a vintage lakásdekorációk szempontjából. Népszerű termék a vintage falióra a keramiaotthon.hu kínálatában is, így amennyiben érzed, hogy túl üres a fal és jól jönne egy ilyen darab, akkor tökéletes megoldásra lelhetsz. 

A vintage falióra éppúgy jól mutat a nappaliban, mint a konyhában, minden helyiségbe megtalálhatjuk a legmegfelelőbb változatot. Lehet antikolt, cserépmintás, vagy formáját tekintve kedvelt az iránytű és a bicikli formájú. A lehetőségek gazdag tárháza áll rendelkezésre, ha ezen lakásdekorációk között nézelődünk.

Vintage lakástextilek az otthon minden helyiségébe

A vintage lakásdekoráció kiemelt elemei a vintage lakástextilek. Egy otthon hangulatát rendkívül befolyásolni tudja, hogy milyen textileket használunk. 

A lakástextilek között találhatunk a széles kínálatban díszpárnákat, ágytakarókat, de még ajtókitámasztókat vagy legyezőkat is az enteriőr egységes megjelenése érdekében.

Az összhang az egyes vintage lakástextilek között feltétlen szükséges, hogy egy hangulatos, melegséggel teli, barátságos otthont alakítsunk ki. Gondolkodjunk egészében, a lakás minden helyiségét vegyük számításba, hiszen a díszpárnák például remekül mutatnak a nappalin kívül a konyhában, a dolgozószobában vagy akár a teraszon is.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.