Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C

A téli és négyévszakos abroncsújdonságok a Goodyeartől

2021. augusztus 5. 14:49
A Goodyear abroncsok is a prémium abroncsmárkákat erősítik, és évről évre rukkolnak elő innovatív technológiákkal és új abroncsokkal egyaránt. A Goodyear is a vezető abroncsgyártók közé tartozik, az abroncsaikat főleg olyan autósoknak javasolják, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni, és prémium minőségre vágynak, ezért hajlandók megfizetni azt az árat, ami garantálja az átlag feletti teljesítményt mindennapi használat során is. A Goodyear abroncsok meg is felelnek ezeknek a kívánalmaknak, melyeket az elmúlt évek abroncstesztjeinek eredményei is bizonyítanak.

Az elmúlt években is számos új modell jelent meg a piacon nemzetközi és hazai szinten egyaránt téli és négyévszakos gumik tekintetében is. A téli gumik tekintetében kisteherautóra 2019-ben jelent meg új modell, mégpedig a GoodYear UltraGrip Cargo. A legújabb Goodyear téli gumi modellek a szintén 2019-es GoodYear UltraGrip Performance+ és a Goodyear UltraGrip 9+. Négyévszakos abroncs tekintetében a két új modell is piacra került 2020-ban, a Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 személyautókra, és a GoodYear Vector 4Seasons SUV Gen-3 terepjárókra.

A legújabb Goodyear téli abroncsok személyautóra és kisteherautóra

A GoodYear UltraGrip Performance+ a GoodYear UltraGrip Performance GEN-1 továbbfejlesztett változata. Ez az abroncson kifejezetten nagyteljesítményű autókhoz készült. A mintázata a GoodYear UltraGrip Performance GEN-1 abroncshoz hasonlatos, de a gumikeveréket optimalizálták, hogy a nedves és havas útfelületeken a lehető legjobb teljesítményt érhesse el, így kezelhetőbbé válik az autó, és biztonságos vezetési élményt garantál. A Traction Protect technológiának köszönhetően ugyanis egy úgy gyanta került a gumikeverékbe, mely hozzájárult a jobb tapadás eléréséhez.

A 2019-es évben nemcsak új Goodyear személyautó abroncsok kerültek piacra, hanem a kisteherautó abroncsok kínálata is bővült a Goodyear UltraGrip Cargo abronccsal. Ez az abroncs a már bevált Unisteel technológiával készült, melynek köszönhetően jobb teljesítményt nyújt jeges és havas utakon, mint elődjei. Ennek köszönhetően csökken az aquaplanning jelenség kockázata, emellett jobb fékezhetőséget és tapadást is biztosít a teherjárművek számára.

Amit a Goodyear legújabb négyévszakos abroncsairól tudni érdemes

A Goodyear a négyévszakos abroncsok fejlesztésében is élen jár. A Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 mintázata nagy mennyiségű, egymást keresztező lamellákból áll, melyek a jobb tapadásért felelnek, emellett rövidebb fékutat garantálnak. Emellett a mintázat kialakítása csökkenti az aquaplanning jelenség kialakulását. A modell 2020-ban, tavaly került a piacra, és már az Autobild teszten is megméretette magát, ahol egy példaszerű minősítéssel és egy teszt győztes minősítéssel zárt.

A 2020-as évben egy új négyévszakos terepjáró abroncs is a piacra került, mégpedig a GoodYear Vector 4Seasons SUV Gen-3, melyet elsősorban közúti használatra javasolnak. Az abroncs mintázata és gumikeveréke a legújabb technológiák szerint készült, és minden időjárási körülmény között biztonságos vezetési élményt garantál.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.