Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C

Mégis elindulhat az előválasztáson Katanics Sándor

2021. augusztus 2. 13:53
A DK helyi politikusa közösségi oldalán jelentette be, hogy ugyan nem a DK színeiben, de várhatóan el tud indulni az ellenzéki előválasztáson ősszel.

"Remélhetőleg minden más apróbb akadályt is sikerül leküzdeni, mert a "legfontosabbat" sikerült és augusztus 15-ig regisztrálni is tudok az előválasztásra." - Kezdte bejelentését Katanics Sándor, aki korábban kiesni látszott az ellenzéki előválasztásból azáltal, hogy a Demokratikus Koalíció nem őt, hanem egy helyben kevésbé ismert ügyvédet, Csonka Balázst nevezte meg jelöltjének az őszi előválasztásra.

A Gyurcsány vezette párt döntésére - miszerint a helyi keménymagjának számító Katanicsot parkolópályára tették - azóta sem érkezett logikus magyarázat, ám Katanics Sándor mostani bejelentésével úgy látszik, mégis kettőnél többszereplős lesz az ellenzéki előválasztás Veszprémben. (Csonka Balázs (DK) mellett korábban az MSZP-Párbeszéd is bejelentette, hogy Mesterházy Attilát indítják Veszprém 1. sz. választókörzetében az előválasztáson.)

"Azt a jó hírt kaptam, hogy lesz végül "befogadó" pártom. A 6 ellenzéki párt abban állapodott meg, hogy csak akkor indulhat el bárki az előválasztáson, ha talál befogadó pártot a választásra együttműködést kötő pártok közül. Miután hosszan várakoztam eredménytelenül a DK válaszára, máshoz fordultam. Nem pártjelölt leszek és ahogyan azt már régebben meg is írtam, kifelé tartok a pártok világából" - írta bejegyzésében Katanics Sándor.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.