2021. szeptember 27.
//
Adalbert névnap

Mellnagyobbítás utáni gyógyulás: mit nem szabad csinálni?

2021. július 31. 19:03
Dögös dekoltázs és formás keblek? A vonzó megjelenést mindannyian mással azonosítjuk, de az tény, hogy a legtöbb nő tudna mit változtatni keblei állapotán. Vannak, akik nagyobbra, mások feszesebbre vágynak.

A mellnagyobbítás régóta vezeti a népszerűségi listát a plasztikai beavatkozások körében. A ma már biztonságosan használható implantátumok azonban kevésnek bizonyulnak a kívánt eredmény eléréséhez. Ahhoz szükség van a profizmusra, valamint az orvos-beteg közötti bizalmi viszonyra is.

Éppen ezért nem egyszerű megtalálni a megfelelő szakembert a területen. Fontos, hogy ne az árak alapján tegyük le a voksot egyik vagy másik klinika mellett. A tapasztalatok, a szakember személye legalább olyan lényeges a mai nők számára, mint az, hogy a beavatkozást követően mire számíthatnak. A mellnagyobbítás utáni gyógyulási folyamat során több dologra is kell figyelni. Ezekre a konzultációk alkalmával is felhívják a figyelmet.

Elsősorban a speciális kompressziós melltartó viselése az, amit nem szabad elhanyagolni. Ez biztosítja ugyanis, hogy a szövetek megfelelően letapadjanak és az implantátum is a megfelelő helyen rögzüljön. A páciensek a legtöbbször arról érdeklődnek, hogy mekkora fájdalomra lehet számítani a műtétet követően. Ez egyénenként változó, ám a feszítő érzés és a mellkason érzett nyomás szinte mindenkinél jelentkeznek. A fájdalomcsillapító ilyenkor kitűnő társnak bizonyul. Napról-napra jobb lesz az állapot, de ehhez bizonyos szabályok betartása is elmaradhatatlan.

Bár irodai munkához már egy hét után vissza lehet térni, de mindenféle fizikai terhelést legalább 2 hónapig kerülni kell. A sebet szolárium, napsütés nem érheti fél évig, ezért a napozást és a szoláriumozást 6 hónapig kerülni kell. Az odafigyelés azonban meghozza eredményét, a végeredmény pedig a magabiztosság utolérhetetlen érzésével társulhat.

Nem csak a kis keblekkel rendelkezők választják a mellnagyobbítást, hanem a lógó mellek esetén is remek opciónak bizonyul a mellfelvarrással kombinált implantátum beültetés. Az aszimmetrikus mellek is korrigálhatóak, sőt, ha nem tetszik valamiért a páciensnek a mellbimbó, túl nagynak találja, akkor ez is átalakítható a beavatkozás során.

vehir.hu

További cikkek

A fogturizmus elterjedése
A fogturizmus elterjedése
Így indítsd el gyorsítósávon a vállalkozásodat
Így indítsd el gyorsítósávon a vállalkozásodat
Összezárt a marketingszakma és tudásmegosztással támad a járványhelyzet után
Összezárt a marketingszakma és tudásmegosztással támad a járványhelyzet után
Hatalmas érdeklődés övezte a hosszú idő után első személyes találkozást jelentő Marketing Summit Hungary konferenciát. Az eseményen átadták a szakma által megszavazott 50 legsikeresebb marketing és kommunikációs döntéshozónak szóló elismeréseket is. A Balogh László államtitkár pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkár által megnyitott eseményen 40 szakmai előadó osztotta meg tapasztalatai és gondolatait a marketing szakma és a KKV szektor üzleti és gazdasági döntéshozóival.
A csillagjegyed elárulja, hogyan bánsz a pénzzel!
A csillagjegyed elárulja, hogyan bánsz a pénzzel!
A veszprémi Plazma Center gondoskodik a hasznos én-időről
A veszprémi Plazma Center gondoskodik a hasznos én-időről
A veszprémi Plazma Center nem csak a fizikai egészség terén vállal szerepet, hanem igyekszik a mentális egészség erősítésében is segíteni. Ezen a héten az "Éljen az én-idő!" elnevezésű tematikus napjukon Suri Irén, pszichológus adott tanácsokat, hogyan lehet könnyebben átvészelni a szürke őszi hónapokat, valamint, hogy hogyan tud segíteni ebben a Plazma Center. Videónkban mutatjuk a praktikákat.