2021. szeptember 27.
//
Adalbert névnap

Intézd céges jogi ügyeidet online az eKRS-en kereszt

2021. július 26. 9:01

Manapság a cégalapításhoz és a változásbejegyzésekkel kapcsolatos ügyintézéshez már nincs szükség az ügyvéd és az ügyfél egyidejű személyes jelenlétére. A teljes folyamat automatizáltan is intézhető az interneten keresztül. Ehhez mindössze regisztrálni kell a több évtizedes tapasztalattal rendelkező KRS ügyvédi iroda által működtetett eKRS honlapon keresztül.

A bejelentkezést követően számos jogi ügy intézhető a cégalapítástól a cégmódosítások elhatározásáig vagy a vállalkozás megszüntetéséig. Pár kattintással online módosíthatod cégadataidat, alapíthatsz új céget, adhatod el meglévő részesedésedet, vagy elindíthatod a jogutód nélküli megszűnést eredményező végelszámolási eljárást. Ugye, milyen egyszerűen hangzik?

Minőségi ügyintézés kényelmesen, otthonról

Ha nem tudod, hogyan kezdj neki a cégalapításnak, regisztrálj az eKRS rendszerébe, és saját profilodon keresztül egyszerűen és gyorsan kiválaszthatod a számodra megfelelő cégformát. Akár kül- vagy beltagként betéti társaságot vagy korlátolt felelősségű társaságot (kft.) alapítanál, vagy inkább részvénytársaságot szeretnél létrehozni, a teljes alapítási folyamatot végigviheted a netes szolgáltatás segítségével.

A társasági szerződés elkészítéséhez vagy a cégmódosításhoz szükséges személyes és céges adatokat a weboldalra történő bejelentkezést követően megjelenő űrlapon lehet megadni. A megkezdett folyamat bármikor felfüggeszthető és menthető. Akkor folytathatod, ha van rá időd, nem vagy kötve senkihez. Nem kell időpontot foglalnod, a találkozóra utaznod, csak egy laptopra és internetelérésre van szükséged.

Ha végeztél, a szolgáltatás lehetőséget nyújt az ügyintézéshez szükséges teljes dokumentáció letöltésére, elkészítésére és az ügyvédi ellenjegyzéshez szükséges ügyfélazonosítást követően a jogi folyamat lebonyolítására is. Ez az előzményekhez hasonlóan szintén nem igényel személyes jelenlétet, szimplán a dokumentumok feltöltésével teljesíthető.

Intézd cégügyeidet online

A felület segítségével bármikor és bárhonnan lehetőséged van céged ügyeinek naprakészen tartására. Mindezért a rugalmasságért és kényelemért cserébe a szolgáltatás árfekvése igen kedvező, a kiegyenlítés pedig szintén online módon, bankkártyás fizetéssel történhet.

Amennyiben a cégedet vagy annak bármiféle módosítását a bíróság nyilvántartásba vette, valamennyi közzétett okirat a személyes profilodban is elérhető. Az ügyfélfiók adatmódosítás esetén is hasznos, mivel valamennyi előzményt visszakereshetsz benne.

Az eKRS az innovációra nyitott ügyfelek számára nyújt kényelmes és biztonságos ügyintézési felületet. Amennyiben azonban az ügyedet célszerűbb hagyományos ügyfélkapcsolati formában, egyedi jogi tanácsadás keretében átbeszélni, az iroda felkészült munkatársai inkább ezt a megoldást fogják ajánlani számodra.


 

vehir.hu

További cikkek

A fogturizmus elterjedése
A fogturizmus elterjedése
Így indítsd el gyorsítósávon a vállalkozásodat
Így indítsd el gyorsítósávon a vállalkozásodat
Összezárt a marketingszakma és tudásmegosztással támad a járványhelyzet után
Összezárt a marketingszakma és tudásmegosztással támad a járványhelyzet után
Hatalmas érdeklődés övezte a hosszú idő után első személyes találkozást jelentő Marketing Summit Hungary konferenciát. Az eseményen átadták a szakma által megszavazott 50 legsikeresebb marketing és kommunikációs döntéshozónak szóló elismeréseket is. A Balogh László államtitkár pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkár által megnyitott eseményen 40 szakmai előadó osztotta meg tapasztalatai és gondolatait a marketing szakma és a KKV szektor üzleti és gazdasági döntéshozóival.
A csillagjegyed elárulja, hogyan bánsz a pénzzel!
A csillagjegyed elárulja, hogyan bánsz a pénzzel!
A veszprémi Plazma Center gondoskodik a hasznos én-időről
A veszprémi Plazma Center gondoskodik a hasznos én-időről
A veszprémi Plazma Center nem csak a fizikai egészség terén vállal szerepet, hanem igyekszik a mentális egészség erősítésében is segíteni. Ezen a héten az "Éljen az én-idő!" elnevezésű tematikus napjukon Suri Irén, pszichológus adott tanácsokat, hogyan lehet könnyebben átvészelni a szürke őszi hónapokat, valamint, hogy hogyan tud segíteni ebben a Plazma Center. Videónkban mutatjuk a praktikákat.