2021. szeptember 27.
//
Adalbert névnap

Megéri lecserélni a fürdőszobaszekrényt!

2021. július 22. 9:35

A fürdőszoba lakásunk, otthonunk meghatározó területe. Nem csak a mindennapos tisztálkodás, felfrissülés miatt kell, hogy kifogástalanul működjön, de az is épp olyan fontos, hogy berendezése praktikus legyen, és esztétikailag is elégedettek legyünk vele. 

Mivel a fürdőszoba burkolata és a szerelvények, a fürdőszoba szekrényei nem filléres tételek, a fürdő a konyha mellett a másik olyan tér, ami képes jobb áron eladni lakását.

Változtasson, megéri

Manapság ismét lakásfelújítási lázban ég az ország. Aki talál megfelelő mestereket a minőségi munkavégzéshez, igazán szép fürdőszobákat alakíthat ki. Ez még akkor is behozza az árát, ha a lakás eladását tervezzük. A munkálatok ugyanis cseppet sem tartogatnak nyugodt pillanatokat. Elég az egyre emelkedő alapanyagok árára és az égető szakemberhiányra gondolni, máris elmegy a kedv, és egyre vonzóbbá válik egy már elkészült, szép fürdőszobás ingatlan.

A homestaging pont ezen az elven alapszik. Bármilyen lakásból pár hozzáértő, az elérhető nyereséghez képest minimális befektetéssel milliókat képes kihozni. Kifejezetten igaz ez a lakás két legfontosabb helyiségére, a konyhára és a fürdőszobára. Nem kell lakberendező ahhoz, hogy meglássuk a lehetőséget, és némi átalakítással többért legyünk képesek eladni otthonunkat. A lehangoló burkolatok és szaniterek helyett érdemes még ilyen helyzetben is a felújítás mellett dönteni, a leendő tulajdonosok ugyanis szívesebben áldoznak egy olyan vételi lehetőségre, ami készen tárja eléjük a lehetőségeket. 

Stílusos fürdőszobaszekrények

A Jakubi.hu lakberendezési áruházban a fürdőszoba teljes átalakításához szükséges berendezéseket beszerezhetjük a szaniterektől a moduláris bútorokig. A kínálatban kádak, csaptelepek, mosdókagylók, kádparavánok, zuhanykabinok és tálcák, fürdőszobai világítás és szekrények közül is válogathat. Több márka funkcionális és elegáns kollekciói közül mindenki megtalálja a szívének kedveset. 

Egy átlagos fürdőszobában azonban csupán a fürdőszobaszekrények cseréjével is sokat javíthatunk. Ezt érthetjük a külcsínre, valamint a praktikumra egyaránt. A fürdőszoba ugyanis nem lehet teljes pontosan illeszkedő bútorok nélkül, amik praktikus tárolási lehetőségekkel rendelkeznek, emellett pedig rendkívül elegánsak is.

Moduláris fürdőszobaszekrények, amikbe Ön is beleszeret

A Jakubi.hu kínálatában elérhető fürdőszobabútorok és kiegészítők minden igénynek megfelelnek. Dekoratív elemeik szabadon kombinálhatók, az így berendezett fürdőszobák egyedi jelleget nyernek. Nagy fürdőhelyiségekben és szűk terekben is megállják a helyüket. 

A könnyen hozzáférhető fiókos vagy a nyíló ajtós, illetve a fali vagy lábon álló kivitelű szekrényekkel csak képzelete szab határt. Egészítse ki egy LED-es tükrös szekrénnyel, és hozza létre álmai fürdőszobáját Ön is a minőségi termékkínálat segítségével.

vehir.hu

További cikkek

A fogturizmus elterjedése
A fogturizmus elterjedése
Így indítsd el gyorsítósávon a vállalkozásodat
Így indítsd el gyorsítósávon a vállalkozásodat
Összezárt a marketingszakma és tudásmegosztással támad a járványhelyzet után
Összezárt a marketingszakma és tudásmegosztással támad a járványhelyzet után
Hatalmas érdeklődés övezte a hosszú idő után első személyes találkozást jelentő Marketing Summit Hungary konferenciát. Az eseményen átadták a szakma által megszavazott 50 legsikeresebb marketing és kommunikációs döntéshozónak szóló elismeréseket is. A Balogh László államtitkár pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkár által megnyitott eseményen 40 szakmai előadó osztotta meg tapasztalatai és gondolatait a marketing szakma és a KKV szektor üzleti és gazdasági döntéshozóival.
A csillagjegyed elárulja, hogyan bánsz a pénzzel!
A csillagjegyed elárulja, hogyan bánsz a pénzzel!
A veszprémi Plazma Center gondoskodik a hasznos én-időről
A veszprémi Plazma Center gondoskodik a hasznos én-időről
A veszprémi Plazma Center nem csak a fizikai egészség terén vállal szerepet, hanem igyekszik a mentális egészség erősítésében is segíteni. Ezen a héten az "Éljen az én-idő!" elnevezésű tematikus napjukon Suri Irén, pszichológus adott tanácsokat, hogyan lehet könnyebben átvészelni a szürke őszi hónapokat, valamint, hogy hogyan tud segíteni ebben a Plazma Center. Videónkban mutatjuk a praktikákat.