Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
12°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
12°C

Fraszt András az év veszprémi polgárőre

2021. június 27. 12:33
A motoros polgárőr az önkormányzat által készített videóban mesél hobbijáról.

Fraszt Andrást a szenvedélye hozta közel a polgárőrséghez, 2017-ben, mint motoros polgárőr lépett be a szentgáli egyesületbe. 2019-ben, a technikai feltételek megteremtése után csatlakozott a gyulafirátóti egyesülethez, hogy motoros polgárőri feladatokat lásson el. Azóta az egyesület és az Országos Polgárőr Szövetség Motoros Tagozatának tagjaként tavasztól őszig rendszeresen teljesít közös szolgálatot a városi rendőrkapitányság és a megyei rendőr főkapitányság motoros rendőreivel a város és a megye egész területén.

Számos rendezvény, köztük sportesemények, versenyek biztosításában részt vesz. Az Országos Polgárőr Szövetség által szervezett motoros találkozók és vezetéstechnikai képzések állandó résztvevője. Motoros polgárőri tevékenységén túl minden városi feladat során lehet rá számítani. Gyakran teljesít közös szolgálatot a város körzeti megbízottjaival. Munkáját a rendőrség is ismeri és elismeri.

2021-ben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a város közbiztonsága érdekében kifejtett példaértékű polgárőri munka elismeréseként Fraszt András részére Az Év Veszprémi Polgárőre díjat adományozott-áll az önkormányzat hivatalos közleményében.

vehir.hu
további cikkek
Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Félidőhöz érkezett Magyarország legnagyobb műemlék-felújítási projektje, a veszprémi várnegyed megújítása. A Gizella Napokon egy friss kiadványokat felsorakoztató beszélgetésen mutatták be az Ősienk hite című fotóalbumot, amely az eddig elvégzett munkát dokumentálja rendkívül színesen, fotókkal illusztrálva. tegnap 14:40 Navracsics Tibor nyilatkozott a Vehírnek a szlovákiai merényletről Navracsics Tibor nyilatkozott a Vehírnek a szlovákiai merényletről Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter portálunknak nyilatkozott a csütörtöki szlovákiai merényletről, amikor az utcán egy politikai aktivista meglőtte Robert Ficó miniszterelnököt. tegnap 13:16 Újra megrendezik a civil napot Újra megrendezik a civil napot A tavaly a Gyárkertben megrendezett, Európa Kulturális Fővárosa programsorozat által támogatott civil napot óriási érdeklődés övezte. A lelkesedés az idén sem hagyott alább, a civil szervezetek közösen egy újabb élménydús napra hívják az érdeklődőket, most az Erzsébet Ligetbe.   tegnap 14:48 Stabilizálták Robert Fico állapotát Stabilizálták Robert Fico állapotát Stabil, de továbbra is nagyon súlyos Robert Fico szlovák kormányfő állapota a műtét után - jelentette be Robert Kalinák szlovák védelmi miniszter, miniszterelnök-helyettes a besztercebányai kórházban csütörtökön. tegnap 9:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.