Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elégedetlen tüntetők bénították meg a Házgyári utat

2021. június 21. 15:13
Az Új Kezdet Magyarország Mozgalom képviselői szerveztek tüntetést Veszprémben a Házgyári útra, amellyel megbénították az amúgy is forgalmas útszakasz közlekedését. A tüntetők az oltással és a teljes magyar politikával elégedetlenek.

Főleg a környező településekről érkeztek azok a tüntetők, akik hétfő reggel óta közel egytucat autóval megbénították a Házgyári út forgalmát.

A reggel 8 órakor kezdődő demonstráció fő üzenete, hogy a magyar politika megtisztítása nem képzelhető el a mostani politikusokkal – sem a kormánypártiakkal, sem az ellenzékiekkel. A szervezők a helyszínen úgy nyilatkoztak, véleményük szerint az ország romokban van, és az emberek 2/3-a mélyszegénységben él, emellett elégedetlenek azzal is, hogy rájuk akarják erőltetni az oltást.

Úgy tudjuk, az Új Kezdet Magyarország Mozgalom szervezésében indult tüntetéssorozat több megyében is zajlik ezen a napon hasonló módon. Veszprémben a szervezők este 8 óráig tervezik félpályán elállni a Házgyári utat, aki tudja, kerülje ezt a szakaszt a mai napon, például a nemrég átadott Pápai úton, vagy forduljon az Aréna irányába és inkább nézze meg a frissen átadott, impozáns veszprémi sportuszodát.

vehir.hu
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. tegnap 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. tegnap 14:04 Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Csütörtökön ünnepélyes körülmények között felavatták a Jutasi lakótelep hivatalos zászlóját. tegnap 18:01 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. 2024. április 25. 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.