Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
1°C
2024. március 19. József
Veszprém
1°C

A gyerekszoba szőnyegei

2021. június 14. 9:41

Egy gyerekszobának sok funkciót kell ellátnia. A gyerekszoba nem csupán az alvás, hanem az önfeledt játék színhelye is. Éppen ezért fontos, hogy minden funkcióhoz megfelelő környezetet nyújtson. 

Napjaink népszerű gyerekszoba stílusa a letisztult, skandináv vagy minimalista dizájn, amely lehetőséget ad arra, hogy egyszerű, ugyanakkor szép, időtálló és szerethető szobákat alkossunk. Ezek a terek nincsenek zsúfolásig megtöltve sem színekkel, sem bútorokkal. Éppen ezért nagyobb jelentőséget kapnak benne a kiegészítők.

Szőnyegek a gyerekszobában

Az egészséges levegő és a könnyen, hatékonyan tisztán tartható szoba kéz a kézben járnak. Emiatt nem használunk a modern gyerekszobában faltól falig tartó szőnyegeket. 

Azt várjuk el egy gyerekszobába kerülő szőnyegtől, hogy ne csak stílusos, hanem hosszú életű is legyen, prémium minőségű anyagokból készüljön, és a tisztítása se okozzon különösebb problémát. A gyerekszoba szőnyegének olyannak kell lennie, amire a kisbabát is nyugodtan letehetjük, hogy szabadon gyakorolja mozgásfejlődésének aktuális mozgásformáit.

A 100% pamutból készült gyerekszőnyegek pontosan ezeket az igényeket képesek kielégíteni.

Pure Love kollekció

A hazai babyberry márka Pure Love kollekciójának mindegyik játszószőnyege minőségi, tiszta pamutból készült, amelyek kör és négyzet formában választhatóak. Olyan puha az érintésük, amilyen puhaságot az édesanya ölelő karjai kínálnak a piciknek. A dupla rétegnek köszönhetően a baba biztosan nem fog fázni a földre terített szőnyegen sem. Az alsó vízlepergető réteg lehetővé teszi, hogy egy egyszerű mozdulattal tisztítható legyen, és akár kültéren is használhassátok.

Ezek a szőnyegek egyszerűen moshatók a mosógépben, a pamut oldalát pedig vasalni is lehet, alacsony hőfokon, így könnyedén és egyszerűen tisztán tarthatók.

Lilipinso szőnyegek

A francia Lilipinso gyerekszőnyegei is kiváló minőségű, 100% pamutból készült szőnyegek, amelyek bababarát és strapabíró kivitelben készülnek. Minden egyes szőnyeg kézzel készül, egyediek és különlegesek. Felhő, levél, szellőrózsa, kamilla és jegesmedve családot ábrázoló formákat, de virágmintás és pálmaleveles, bojtos szőnyegeket is választhatsz.

A Lilipinso szőnyeget kicsomagolás után érezheted nyirkosnak, mivel a gyártása párás környezetben történik. Ettől nem kell megijedni, egy, legfeljebb két nap szellőztetéssel elmúlik, és már kerülhet is a végleges helyére. Az első hónapban megfigyelheted, hogy kihullik néhány pamutszál a szőnyegből, amely teljesen természetes folyamat, s kézzel vagy szöszhenger segítségével könnyedén orvosolható. A Lilipinso szőnyeg alacsony fokozaton és fésűs fej nélkül porszívó segítségével tisztán tartható. Nagyobb szennyeződés esetén érdemes tisztítóban tisztíttatni.

A gyerekeknek megálmodott pamut szőnyegek extra puhasággal kényeztetik a kicsiket. A nagyobbacskáknak is jó szolgálatot tesznek, hiszen minden gyerek szeret a felhőkön ülve álmodozni vagy egy indián sátorba a szőnyeggel bekuckózva elmerülni a fantázia világában.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.