Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 2. Lujza
Veszprém
8°C
2024. március 2. Lujza
Veszprém
8°C

Virtuálisan rendezik meg a Dunántúli Diabetes Hétvégét

2021. május 28. 14:08
Online, a Magyar Diabetes Társaság honlapján rendezik meg a Dunántúli Diabetes Hétvégét május 28. és 30. között.

A veszprémi Vanderlich Egészségcentrum és a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház május 28- és 30. között rendezi meg a XXIV. Dunántúli Diabetes Hétvégét és annak keretében a VIII. Nővér Akadémiát. A rendezvényen az ország egész területéről több mint 500 egészségügyi szakember, a cukorbetegséggel kapcsolatba kerülő különböző szakterületek szakorvosai, szakápolók, dietetikusok, védőnők és gyógyszerészek vesznek részt.

A hétvégét először 30 éve Veszprémben szervezte meg a jelenlegi főszervező, dr. Vándorfi Győző, aki évtizedekig a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház centrum vezető főorvosa, ma a Vanderlich Egészségcentrum ügyvezető igazgatója. Akkor harminchat lelkes, cukorbetegekkel foglalkozó belgyógyász alapította meg a magyar gyakorlati diabetológia leggazdagabb hagyománnyokkal rendelkező, egyik legkeresettebb fórumát. 

A hétvége programját előadások, kerekasztal-beszélgetések, workshopok, esetismertetések, speciális műhelyek alkotják, a Nővér Akadémia keretében a diabetológia és határterületeinek mai eredményei és megoldandó problémái kerülnek terítékre.

Az eseményt a Magyar Diabetes Társaság honlapján lehet követni, ahol további információkat is találhatnak a programról.

vehir.hu
további cikkek
A GTA-ban érezte magát a sofőr közélet A GTA-ban érezte magát a sofőr A valószínűleg ittas állapotú férfi a lépcsőn át szeretett volna távozni autójával, ám az érdekes manőver nem sikerült. ma 9:13 Kollégánk is kiváltotta az új Veszprém kártyát Kollégánk is kiváltotta az új Veszprém kártyát Egy veszprémi lakcímkártya és néhány perc ügyintézés után kollégánk már a kezében is tartotta új Veszprém kártyáját, amivel számos kedvezményre lesz jogosult a kultúra, sport és közlekedés terén. ma 14:27 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt választás 2024 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt Az önkormányzati közgyűlésben éppen feloszlott az egyik ellenzéki frakció, miközben egy másik összeállt. A városháza falain kívül pedig még nagyobb az átrendeződés a megosztott baloldalon. A kérdés már csak az, hogy a régi, vagy az újszerű formáció bír nagyobb erővel? Száz nappal a választás előtt jobb- és baloldalon is felsorakoztak a csapatok, egyetértés pedig úgy tűnik, hogy csak egy dologban van. tegnap 13:30 Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között közlekedés Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között Befejeződött a Nemesvámost és Veszprémfajszot összekötő 1,35 km-es útszakasz teljes felújítása, így az utazási élmény mellett a biztonság szempontjából is sokat javult a helyzet. Sőt, Nemesvámoson már egy fix traffipax is figyeli az autósokat. tegnap 9:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.