Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Melyik lesz idén a kedvenc ruhád?

2021. május 12. 15:39

Íme öt ruhatrend az idei évből. Nézzük meg, milyen ruhák uralják majd az idei tavaszi-nyári szezont! Azt már tudjuk, hogy a szürke-sárga és a kék, valamint a zöld árnyalatai nagyon divatosak, de vajon mi a helyzet a ruhák szabásával? Melyik lesz idén a befutó?

A pántos ruhák és nyári hangulat

2021-ben nagyon divatosnak számítanak a pántos ruhák. Lehet az vastag pántos, bővülő fazonú, bájos fodros darab, trendi színekben, vagy épp egy lenge kombinéruha, spagettipánttal. Utóbbi a kilencvenes évek végéről tért vissza hozzánk. 

Nagyon szexi darabok, egy magas sarkúval vagy egy csinos szandállal igazán ütős kombinációt hozhatunk össze. Persze egy könnyed anyagból készült, roll-up ujjú blézerrel is kiegészíthetjük a szexi kombinéruhát. Bármilyen pántot is választunk, idén nem lőhetünk mellé. 

Pólóruha: trendi és kényelmes

A pólóruha legnagyobb előnye a kényelem. Szerencsére idén ez a kényelmes fazon is trendi egyberuhának számít. A nyári hőségben elég egy tornacipő vagy egy szandál a pólóruhához, míg a változékony tavaszi időszakban egy pamut leggingset vagy egy farmert is viselhetünk hozzá.

A pólóruha kiválasztásakor vegyük figyelembe az alkatunkat is. Lezser, rövidebb vagy hosszabb fazon, választhatunk. Az idei évben nagyon divatosnak számítanak az oversized ruhák, azonban ezt is alakunk függvényében válasszuk ki. Van, aki azt hiszi, jobban jár, ha mindent elrejt, de pont ezzel ront az összhatáson. 

Midiruhák 

A miniruhák mellett ebben az évben is hódítanak a midiruhák is. Szerencse, hiszen munkahelyi és utcai viseletnek is alkalmas egy ilyen hosszúságú egyberuha. Felvehetünk egy romantikus, vadvirágmintás darabot szandállal egy könnyű, nyári sétához, de egy midi hosszúságú etui ruha pont megfelelő irodai munkához. Ebből is választhatunk ujjatlan, virágos darabot, de egyszínűt is, melyet egy szép nyaklánccal és táskával dobhatunk fel.

A midiruha persze lehet A-vonalú is, amely sok alkatnak jól tud állni, de kifejezetten szerencsés lehet az alacsonyabbak számára, hiszen náluk a derékon van a hangsúly.

Maxiruhák

A maxiruha az egyik legkedvesebb nyári darab. Hiszen lenge, mégis nőies és divatos darabok. Mindenféle színben és mintában megtalálhatóak, ezért a virágos, pöttyös és a dzsungelmintás mellett visszafogottabb stílusúakat is találhatunk. Lehet mell alatt szabott darabot vagy lenge, de enyhén karcsúsítottat is választani. A pántos maxiruhák az idei év nagy slágerei lesznek. Hozzá egy csinos kalap, és indulhatunk is nyaralni.

Villantsd ki a vállad!

A vállra csúsztatható ruhák igazán különlegessé teszik megjelenésünket. Lehet fodros aljú, egyenes szabású vagy testhezálló, egy közös ezekben a ruhákban. Méghozzá az, hogy a vállra csúsztatható szabás izgalmassá teszi az összhatást. Nagyon jól kiegészíti a vállvillantós ruhát például egy visszafogott nyaklánc, mely épp csak megvillan a fényben, így akár egy lezser, kényelmes ruha is dekoratív, nőies darabbá avanzsálódik. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.