Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tamaris cipők idén nyárra

2021. május 12. 15:34

A modern nők nagyon szeretik az elegáns és divatos lábbeliket, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem kényelmesek is egyben. Idén nyáron ismét hódítanak majd a szandálok, illetve a telitalpú cipők. De vajon miért az elegáns és nőies stílust kedvelők kedvence a Tamaris cipő? Ebből a cikkből minden kiderül! 

A Tamaris cipők története

A Tamaris mára már a világ egyik legismertebb német márkájává nőtte ki magát. A lábbelik tervezése és gyártása egy detmoldi csoport nevéhez köthető. A Wortmann a Föld egyik legnagyobb cipős vállalata. A Tamaris cipők kivitelezése során a legnagyobb hangsúlyt a technológia mellett a hölgyek kapják. 

Tamaris cipők kínálata

A hölgyek előszeretettel viselnek divatos és stílusos lábbeliket. Ezekből számos márka gyárt igazán egyedi darabokat. Az elegáns és egyedi stílust kedvelők kedvence a Tamaris női cipő, amelyből a BORGO webáruházában is találhatunk megfelelő változatokat. 

Legyen szó sneakerről, bokacsizmáról, esetleg szandálról, a kínálat hatalmas. A női magas sarkú bokacsizma a márka egyik klasszikus darabja. A rendkívül puha bélés és az anatómiai tervezés gondoskodik a maximális kényelemről. A Touch-it bélés mellé 5,5 cm-es sarok és egy csúszásmentes felület is tartozik. A felsőrész bőrből, míg a talp egy kopásálló anyagból készült. Kell ennél több egy tartós lábbelihez?

A kissé nyitott, szintén fekete Tamaris női cipő egy szandál típusú termék. Ez a cég egy finoman elegáns darabja, amelyet puha béléssel és anatómiai talpkialakítással egészítettek ki. Amennyiben egy ilyenben jelenünk meg, biztosak lehetünk benne, hogy minden szempár ránk szegeződik. A felsőrész ekologikus, míg a talp egy kopásálló felületet kapott. 

Magas sarkúra vágyunk? Akkor a BORGO webáruházában nem fogunk csalódni. A Tamaris kínálatában szerepel egy rendkívül elegáns és modern magassarkú cipő is. Ez egy igazi klasszikus, amelyet új köntösben vásárolhatunk meg 2021-ben. A maximális kényelmet az anatómiai kialakítás és a puha belső garantálja. Azonban nem csak alkalmakra vehetjük fel, hiszen mindennapi viseletként is tökéletesen megállja a helyét. A sarok mérete 7,5 cm, amely még pontosan egy olyan méret, amelyben egész nap bírja majd a lábunk. A belső részét textilből és bőrből készítették, így biztosítva a megfelelő szellőzést. 

Hűvösebb időben jöhet egy rose árnyalatú női magassarkú bokacsizma is. Ez a márka egyik legújabb darabja, amely letisztult kidolgozást kapott. Az előző lábbelihez képest ennek sarka két centivel magasabb, ám mégis kényelmes és tartós cipő. A felsőrész műbőrből készült, a talprészt egy kopásálló felülettel látták el. 

Mit válasszunk idén nyárra?

A felsorolt lábbelik közül bármelyiket választhatjuk a meleg hónapokra. Mindegyiknek meglesz az ideje, amikor fel tudjuk majd venni őket. Egy bokacsizma alkalmas a hűvösebb és esősebb napokra. A magas sarkút randikra vagy éppen munkába is viselhetjük, míg a nyitottabb szandáltípus bármelyik napra tökéletes megoldás. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.