2021. október 20.
//
Vendel névnap

Elkezdődött a jegyárusítás a szegedi és a debreceni Eb-meccsekre

2021. május 7. 16:25
MTI
Pénteken elkezdődött a jegyárusítás a jövő januári magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság szegedi és debreceni mérkőzéseire.

Az európai szövetség (EHF) tájékoztatása szerint a bérleteket az Eventim hálózatában, illetve a tickets.eurohandball.com oldalon vásárolhatják meg a szurkolók. A napijegyeket ősztől árusítják majd.    

Szeged és Debrecen egy-egy csoport küzdelmeinek ad majd otthont. A budapesti, a kassai és a pozsonyi meccsekre már hónapok óta lehet belépőket kapni.    

A horvát válogatott Szegeden lép pályára (archív fotó)A horvát válogatott Szegeden lép pályára (archív fotó)

A 24 csapatos tornán öt helyszínen 65 mérkőzést játszanak január 13. és 30. között. Mind a hat négycsapatos csoportból az első két helyezett jut a középdöntőbe, onnan pedig az első kettő kerül az elődöntőbe.    

Kapcsolódó cikk
Kiegyenlített csoportban a magyar válogatott
A magyar férfi kézilabda-válogatott Portugáliával, Izlanddal és Hollandiával került azonos csoportba a jövő januári magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság csoportkörének csütörtöki, budapesti sorsolásán.

Az egyik középdöntő-csoportnak Pozsony, a másiknak Budapest ad otthont, majd az elődöntőket, a bronzmérkőzést és a finálét a magyar fővárosban rendezik.

A magyar válogatott a budapesti B csoportban Portugáliával, Izlanddal és Hollandiával találkozik.

vehir.hu
Tál Dominik
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
kézilabda Férfi kézilabda Eurokupa 6. 2021. május 1. 14:10 Veszprém Aréna Magyarország Horvátország 26-22
kézilabda Eurokupa 1. 2020. november 4. 18:15 Veszprém Aréna Magyarország Spanyolország 32-29