Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

30 éves tapasztalattal rendelkező biztosításközvetítő nyit irodát Veszprémben

2021. május 6. 15:01
Tizenhatodik irodáját nyitotta meg az országban a Nit-Risk, biztosításközvetítéssel foglalkozó cég Veszprémben. A több, mint 30 éves társaság több ezer biztosítást kezel csak a megyében.

Az Almádi út 3. szám alatti irodaházban alakították ki a Nit-Risk veszprémi képviseletét, amely a 16. ilyen iroda az országban. A csütörtök délelőtti megnyitón a cég ügyvezetője, Pál Béla rövid betekintést is adott a sajtó előtt a cég a működésébe és a biztosítások világába.

Ugyan a pandémia miatt sok ügyintézés az online térbe került át, a biztosítások mégis egy olyan bizalmi kapcsolatot jelentenek a társaságok és az emberek között, ahol fontos a személyes kapcsolat és találkozás is, vallja az ügyvezető.

Pintér Róbertné Kornélia a veszprémi iroda vezetője és Pál Béla, ügyvezetőPintér Róbertné Kornélia a veszprémi iroda vezetője és Pál Béla, ügyvezető

Bár a biztosítás, ahogy Pál Béla fogalmazott egy látens termék, azaz az ügyfél nem érzi naponta a meglétét, mégis fontos, hogy ők, mint szakemberek segítsenek az embereknek és képletesen fogják a kezüket a szerződéskötéskor és szükség esetén a kárrendezéskor is.

A Nit-Risk egyébként 20 biztosítótársasággal áll kapcsolatban, a veszprémi irodát pedig Pintér Róbertné Kornélia fogja vezetni, akinek szintén több évtizedes szakmai tapasztalata van ezen a területen.

Hegedűs Barbara, alpolgármester (balra)Hegedűs Barbara, alpolgármester (balra)

A megnyitón jelen volt Hegedűs Barbara alpolgármester is, aki kiemelte, hogy az önkormányzat érdeke is, hogy minél több cég válassza Veszprémet, ezért mindig öröm, amikor egy új vállalkozás nyit irodát a városban. Külön jelentőséggel bír az is, hogy a Nit-Risk a járvány alatt döntött a terjeszkedés mellett.

A biztosításokról Hegedűs Barbara azt mondta, az emberek azt kívánják, hogy soha nem kelljen hozzájuk fordulniuk, de ilyenkor is jó tudni, hogy egy nem várt baj esetén van, aki segítő kezet nyújt a nehézségekben.

Hajas Bálint
Domján Attila
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Javában zajlik az a munka, amely során frissítik a város közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját. Az erre létrehozott munkacsoport vezetője, Pálinkás Roland hétfőn számolt be a legújabb fejleményekről. 2024. április 16. 13:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.