Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Divatosan és csinosan női szoknyában tavasszal is

2021. március 17. 9:01

Talán igaz, talán nem, hogy a hölgyeket a szoknyaviselés terén két csoportra lehet osztani. Akadnak, akik egyáltalán nem szeretik és különféle indokokra hivatkozva nem is hordanak szoknyát, míg a másik csoportnak a szoknya hozzátartozik a nőies megjelenéshez. 

Mindenesetre tény, hogy a legtöbb női ruhatárból nem hiányzik ez a ruhadarab, ha máskor nem, tavasszal és nyáron gyakori viselet. 

Izgalmas minták, hogy egyedi legyen a megjelenésed

A szokatlan mintákkal dekorált, egyedi motívumvilággal tervezett ruhadarabok a legfőbb jellemzői a Desigual márkának. Thomas Meyer tervező rendkívül jó érzékkel nyúl a legkülönfélébb motívumokhoz és anyagpárosításokhoz. 

Leggyakrabban megjelenő mintázatok a virágok, szirmok, akárcsak egy tarka virágos mező, ezek hatását tovább erősíti egy hímzés vagy flitteres betét, néha geometriai formavilággal váltakozva. 

Bár tény, hogy ezek a feltűnő mintázatú ruhadarabok főképp a fiatalok körében számíthatnak sikerre, középkorú nőként is bátran viseld, ha illeszkedik a saját stílusodhoz.

Ha vagány, fiatalos megjelenésű hölgy vagy, egészen biztosan beleszeretsz az egyedi darabokba, különösen, ha bátran variálod az izgalmasat a klasszikus megjelenéssel. 

Gardróbfrissítés évszakonként

Egy hölgy mindig kapható néhány új ruha, kiegészítő vagy táska vásárlására. Különösen igaz ez évszakváltáskor, amikor a természettel együtt a viseletünkön is jólesik változtatni. A meleg kabátokat blézerre cserélni, nadrág helyett a csinos szoknyákat elővenni. 

Ezt a gardróbfrissítést két-három jól megválasztott felsőrésszel már megvalósíthatod. Ha akad pár kedvenc szoknya a szekrényedben, amit a jó idő beköszöntével szívesen veszel elő, az új szerzeményekkel máris frissítheted a megjelenésedet.

A Desigual márka jellemzője az, hogy éppen egyedi megjelenése miatt nem szükséges évente cserélni a fő darabokat. Mínőségben és mintázatban is több évre tervezhetsz vele, a kiegészítők cserélgetésével könnyen variálhatod az öltözeted.

Vagány szabásvonalakkal a fiatalos megjelenésért

A szabásvonalak sokfélesége miatt minden hölgy könnyen megtalálhatja a saját alakjához legjobban illő szoknyafazont. Az aszimmetrikus, térd alá érő darabok a teltebb alkatú hölgyeknek is előnyösek, míg a rövid fazonok a vékony és normál alakú hölgyeken mutatnak jól. 

A hosszú változat nyújtja az alakot, így azt bátran viselheti szinte minden alkatú hölgy. A harsány, feltűnő mintázatú, fodrokkal díszített és a passzos, ceruzaszoknya azonban főképp a fiataloknak ajánlott viselet. 

Fordíts figyelmet a színek alakformáló hatására is, a fekete és bordó slankít, míg a világos színek erősítenek. Csakúgy, mint a túlzottan erős minták is, ezért körültekintően válassz egy Desigual szoknyát, hogy évekig öröm legyen viselni. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.