Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egyedi készítésű hagyományőrző férfi ruhák

2021. március 15. 10:04
Tetszenek a népies, magyaros férfi ruhák, és szeretnéd felfrissíteni a ruhatáradat? Esetleg hagyományőrző ajándékot keresel egy barátod vagy rokonod számára? Keresd fel a Hagyományőrző Bolt webáruházat, ahol magyaros férfi ruhák széles választéka áll rendelkezésedre!

Magyaros férfi viseletek a Hagyományőrző Bolt kínálatában

A Hagyományőrző Bolt kínálatában szebbnél szebb kézműves férfi ruhák között válogathatsz. Találhatsz náluk különböző ingeket, öltönyöket, mellényeket, pólókat, kabátokat és zakókat, sőt, székely népviseletet is. A népies viseletek mellett kiegészítőként bocskai nyakkendő és sál is kapható.

Az öltönyök 44-től 62-es méretig készülnek, a férfi ingek nyakmérete pedig 34-től 46-ig terjed. Nem találsz megfelelő méretű férfi ruhát? Ne aggódj, Böbe Hagyományőrző Boltjánál lehetőséged van arra, hogy a saját méretedre kérd a ruhát. Ehhez nem kell mást tenned, mint felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. 

Lehetőséged van arra is, hogy férfi ruha szetteket rendelj. Egyik ilyen szett a bocskai viselet, ami egy bocskai zakóból, egy bocskai mellényből és egy bocskai nadrágból áll. Emellé a szett mellé ajándék bocskai sál is jár. 

Érdemes figyelemmel követned a bolt akcióit, hogy kedvezményesen juthass hozzá a hagyományőrző viseletekhez!

Hagyományőrző férfi ingek

A Hagyományőrző Bolt webáruházban kizárólag kiváló minőségű férfi ingeket kaphatsz. A kínálat nagy részét a bocskai ingek teszik ki. Akadnak zsinóros és egyszerű darabok is közöttük. Többféle színben érhetők el, feketében, szürkében és fehérben, illetve hosszú ujjú és rövid ujjú változatban is. 

Az ingkínálat másik részét a hagyományőrző ingek alkotják. Ide tartoznak például a székely- és a parasztingek. Találhatsz köztük zsinóros, hímzett, de egyszerű darabokat is.

A bolt akár egyedi elképzeléseket is teljesít, ha felveszed velük a kapcsolatot.

Magyaros öltönyök, kabátok és zakók

A Hagyományőrző Bolt webáruház férfi ruhái között öltönyökből is széles választékot találsz. Mindegyik egy zakóból és egy nadrágból áll, de természetesen rendelhetsz hozzá mellényt is. A kínálatban találhatsz például bocskai, Attila, Kazinczy és vadász öltönyöket. A színválaszték is széles, választhatsz fekete, fehér, zöld, kék és szürke öltönyt is. 

Kabátot vagy zakót keresel? A Hagyományőrző Boltban találhatsz például díszmagyar mentét is. Bármelyiket választod is, mindegyik elegáns megjelenést fog biztosítani számodra. 

Egyszerű és zsinóros díszítésű mellények, valamint zsinóros és hímzett bocskai sálak és nyakkendők között is válogathatsz. 

Találd meg a tökéletes hagyományőrző férfi ruhát, és lepd meg vele magad vagy szeretteidet!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.