Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Zalakerámia, melyhez kitartóan ragaszkodunk

2021. március 12. 10:08

Az olyan tradicionális gyártók, mint a Zalakerámia, mindig ugyanazon a színvonalon dolgoznak. Ugyanazt a megbízható minőséget nyújtják minden körülmények között, miközben alkalmazkodnak az aktuális trendekhez. Ez az oka annak, hogy minden esetben kitartóan ragaszkodunk ezekhez a márkákhoz.

Ráadásul a márkához való ragaszkodáshoz sok esetben a gyermekkori emlékek is hozzájárulnak. Jó néhányan Zalakerámia padlólapon tették meg az első lépéseiket vagy Zalakerámia csempével burkolt fürdőszobában pancsoltak gyermekként. Lássuk, mit érdemes tudni a márkáról!

Zalakerámia - hazánk egyik nagy büszkesége

A piacvezető Zalakerámia hazánk egyik nagy büszkesége, hiszen évtizedek óta minden körülmények között képes volt talpon maradni. Pedig számos rendszer-, profil- és tulajdonosváltás nehezítette meg a fennmaradását. Azonban a Zalakerámia a számos átszervezés okozta nehézségek ellenére is lépést tart az aktuális európai trendekkel.

A Zalakerámia legelső jogelődje közel hét évtizeddel ezelőtt alakult Téglagyári Egyesülés néven. Az építőanyag-ipari termékeket gyártó részvénytársaságot a Zalai Megyei Tanács alapította. A Téglagyári Egyesülés az alapításkor 15 téglagyárból állt országszerte.

A közvetlen irányítást egy osztrák kerámiagyártó látja el

Az eltelt évtizedek alatt angol és osztrák tulajdonosok is kerültek az eredetileg magyar tulajdonú vállalathoz. Napjainkban pedig a Zalakerámia közvetlen irányítását egy osztrák kerámiagyártó látja el. A folyamatos fejlődést jól mutatja, hogy a cég 2013-ban átváltott a digitális nyomtatási technológiára.

Továbbá a gyártósorokon lévő berendezések beszerzése pedig számos alkalommal különböző európai országokból, például Olaszországból történt. Ha szeretnél te is időtálló és stílusos Zalakerámia csempét otthonodba, nézz szét a Zuhanykabin.hu oldalán!

Zalakerámia - a kiváló ízlés és a megbízható minőség kombinációja

A Zalakerámia korszerű, megbízható technológiákat alkalmaz. Két gyártóegységének gyártókapacitása napjainkban már meghaladja a hatmillió négyzetmétert. A vállalat Nógrád megyei gyáregységében a fagyálló és gres padlólapok gyártása zajlik, míg a tófeji gyáregységben mindemellett falburkolót is gyárt.

A Zalakerámia célja a vásárlói elégedettségnek köszönhető pozitív hírnév megtartása. Emiatt minden egyes nap arra törekszik a cég, hogy a megbízható minőség és a kiváló ízlés kombinációját nyújtsa a vásárlóinak. Termékkínálatában egyaránt megtalálhatóak a minimál, a tradicionális és a trendi stílust képviselő termékek. Mindemellett pedig a kreatív vásárlóknak kedvezve, egyedi megoldások kivitelezésére is lehetőséget teremt a Zalakerámia.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.