Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

A fészek, ami a kisbabáknak készült

2021. március 12. 10:03

Van egy olyan babaholmi, ami nincs a védőnő által kapott kelengyelistán, mégis olyan dolog, ami sok-sok jót hozhat a kisbabák és a kisbabás szülők életébe. Fészek, ami nem madaraknak, hanem gyerekeknek készült.

Egy fészek, ahova a csöppségek szívesen bújnak be pihenni és aludni. Egy fészek, ami ha állítható, akár újszülöttkortól a kicsi két éves koráig is elkísérhet bennetek, sok kedves, szívmelengető pillanatot, s egy alvó pufók angyalarc emlékét őrizheti meg nektek.

A legédesebb dolog a világon: az alvó babák angyalarca

Mi, anyák imádjuk nézni őket, a gyermekeinket, ahogy édesdeden alszanak. Ha véletlenül a szokásosnál hosszabb ideig tart egy-egy szundítás, már ott állunk az ágyuk mellett, őrizve álmukat, gyönyörködve a csöppnyi életben, ami belőlünk született. Ha - végre! - elalszanak, a megkönnyebbült dolgunkra rohanás helyett is képesek vagyunk ottragadni, és nem enged minket a pillanat varázsa.

A babafészek segíthet nekünk, hogy minél több ilyen élményben lehessen részünk és abban is, hogy kipihentebb, kisimultabb anyák lehessünk azáltal, hogy csöppségünk nyugodtabban és remélhetőleg többet is alszik. 

Mit nyújthat a babafészek?

A gyönyörű XXL babafészek már az első pillanatoktól kezdve velünk lehet. A méretei állíthatóak, ezért már újszülöttkortól kezdve akár két éves korig is használhatja gyermekünk. A babafészek a pólya kiszorulásával kezdett teret nyerni, mert annak szoros ölelése helyett finoman öleli körül a kisbabát, ezáltal erősítve benne a biztonság és a nyugalom érzését, így a pólyához hasonlóan segíti a kicsit az elalvásban és a nyugodt alvásban egyaránt. 

A babafészek állandó alvóhelyszínné válik. Akárhova utaztok, elég csak ezt magatokkal vinni, az utazóágyat elhagyhatjátok, a kicsi ígyis békésen, a saját helyén tud majd aludni. Az otthon illata és a megszokott biztonság segíti abban, hogy számára ismeretlen, idegen helyen is könnyedén elaludhasson, a saját babafészkében fekve. De az otthonotokon belül is mindig kialakíthatod vele a kicsi számára a biztonságos helyet a közeledben, miközben tehetsz bármit, ami éppen a feladatod, vagy kényeztetheted magad anélkül, hogy magadtól messze kellene letenned a babádat.

Éppen ezek miatt a babafészket nem csak a gyermeked fogja imádni, hanem te is, hiszen a kicsi mellett is jut időd magadra és az elvégzendő feladataidra is. 

Extra előnyök - a babafészek hasznosságán felül is

A babafészek extra előnye, hogy szemet gyönyörködtető, dizájnos holmi, olyan, ami igazán örömet okoz a női, anyai szívnek, ami imádja a szép és esztétikus dolgokat, s igazán értékelni tudja a pihe-puha és biztonságos babafelszereléseket. Emellett nem lesz szükség ágyrácsra sem, viszont mellette is használható marad a légzésfigyelő is. Ha pedig úgy alakulna, hogy a kicsi a szülői ágyban köt ki, mert az a kényelmes, kellemes, vagy akár csak átmenetileg, például betegség esetén, akkor a babafészek biztonságosabbá teszi az együttalvást azáltal, hogy a magas pereme megakadályozza, hogy véletlenül bárki ráfeküdjön a kicsire.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.