Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Edzés közben is divatosan

2021. március 12. 9:56

A rendszeres testmozgás fontosságát ma már nem kell senkinek sem bizonyítani. A rendszeres testmozgás hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, a betegségek, az elhízás megelőzéséhez. A mozgás testileg, lelkileg, szellemileg is felfrissít, növeli a teljesítőképességet, fokozza a kreativitást.

Habár még a tél utolsó heteiben járunk, már a tavasz is kezdi bontogatni szárnyait és hamarosan beköszönt a melegebb idő, így egyre gyakrabban tudunk a szabadban is mozogni.

Ahány ember annyiféle igény, éppen ezért mindenkinek a saját preferenciái alapján kell megtalálnia a számára ideális mozgásformát, amelyet örömmel végez, és amit könnyen be tud illeszteni napi rutinjába. Sokan szeretnek például futni, edzőterembe járni, jógázni, zumba- vagy éppen fitnessórára járni. Egy közös pont azonban minden mozgásformában van: a megfelelő sportruházat fontossága.

Különösen a hölgyek számára fontos, hogy edzés közben is csinos, nőies legyen a megjelenésük. A divat ugyanakkor nem mehet a komfortosság rovására. 

Stílusos és komfortos outfit nőknek

Azt biztosan leszögezhetjük, hogy a bő edzőgatyák és pólók ideje lejárt, és már egyáltalán nem néznek ferde szemmel azokra a hölgyekre, akik a kényelem mellett a divatot is fontosnak tartják a fitnessruházat kiválasztásakor. Szerencsére ma már a boltok fizikai és virtuális polcain is széles választékban találunk fitnessruházatot, melyek nem csak kényelmesek, hanem stílusos megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

Ha Te is kiváló minőségű edzőruházatot keresel, mindenképp nézz körül a 2skin Fitness ruházat kínálatában.

Az persze nem véletlen, hogy a legnagyobb kínálattal a női edzőruhák terén találkozhatunk, hiszen mi, nők szeretünk még edzés közben is csinosak lenni. A stílus mellett ugyanakkor nem szabad elfeledkeznünk a praktikuságról sem, hiszen az edzéshez viselt ruházat elsődleges szerepe, hogy hatékonyan tudjunk benne edzeni, és biztosítva legyen a szabad mozgásunk.

Érezd jól magad a bőrödben

Mindenki más típusú sportruházatban érzi magát komfortosnak, ugyanakkor érdemes néhány szempontra odafigyelni.

Az anyagválasztás elsődleges fontosságú. Részesítsd előnyben a poliészter és elasztán összetételű ruházatot, amely rugalmas, így biztosítja a szabad mozgást, ugyanakkor megfelelően tart. Fontos, hogy az anyag légáteresztő legyen, jól vezesse az izzadságot és gyorsan száradjon.

A leggings kiválasztásánál érdemes arra figyelni, hogy magasított legyen a derékrész, illetve kellően rugalmas. Ezáltal megfelelő tartást fog biztosítani a nadrág, nem fog össze-vissza csúszkálni mozgás közben rajtad.

Szót kell ejtenünk a sportmelltartók fontosságáról is. Edzés közben elengedhetetlen, hogy megfelelő tartást biztosíts a melleidnek. 

Válassz olyan ruházatot, amely teljes mértékben tükrözi a személyiségedet. Viselj színes, mintás leggingst hozzá illő egyszínű felsővel, vagy éppen kombináld a fekete leggingst vagány színekben pompázó felsővel.


 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.