Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jövő héten Veszprém felett is gyakorlatoznak a Gripenek

2021. február 13. 13:35 // Forrás: Facebook
A kecskeméti repülőbázis Gripen pilótái 2021. február 15-18. közötti időszakban - az éves kiképzési tervnek megfelelően - délutáni és éjszakai repüléseket hajtanak végre - írja a MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis a Facebookon.

A közösségi médiában megosztott poszt szerint a repülés során - Kecskemét, Eger, Mezőkövesd, Tiszafüred, Tiszaújváros és Nagyatád, továbbá Kaposvár, Szigetvár valamint Szolnok, Veszprém, Várpalota, Hajmáskér térségében, az érintett napokon 15:00 és 22:00 között előfordulhat a megszokottól eltérő, nagyobb zaj- és hanghatás.

Forrás: MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Facebook-oldala.Forrás: MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Facebook-oldala.

A repülőbázis a lakosság türelmét és megértését kéri.

Ge. Á.
további cikkek
Három muskéta visszakerült a Laczkó Dezső Múzeumhoz Laczkó Dezső Múzeum Három muskéta visszakerült a Laczkó Dezső Múzeumhoz Két évvel ezelőtt három 1895 mintájú Mannlicher karabély darabjai és hozzájuk tartozó lőszerek kerültek elő a Veszprémi Érsekség területén zajló ásatáson. A nyolc milliméteres lőszereket az MH 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezred szakemberei a vonatkozó kormányrendelet szerint megsemmisítették, a fegyvermaradványokat viszont a szakértői tanúsítvány megszületését követően március 7-én visszaadták a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumnak. 2024. március 8. 15:17 Hamarosan olyan légvédelmi rendszer figyeli Veszprém légterét is, mint Izraelét honvédelem Hamarosan olyan légvédelmi rendszer figyeli Veszprém légterét is, mint Izraelét Sőt, egész Magyarország területét, ugyanis a magyar kormány még tavaly írta alá azt a szerződést, aminek értelmében hazánkba is telepítik azt a radarrendszert, amit jelenleg a legmodernebb ilyen technológiaként tartanak számon, és aminek működését az utóbbi időben az izraeli harcokban az egész világ láthatta. 2023. október 12. 13:34 Katonásan helyt álltak a fiatalok honvédelem Katonásan helyt álltak a fiatalok A honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés elősegítése, valamint a sport és az egészséges életmód népszerűsítése érdekében a Magyar Honvédség a 2023/2024-es tanévben ismét meghirdette az Országos Haditorna Versenyt. Veszprém vármegyében ezúttal a balatonfűzfői VSZC Öveges József Technikum diákjai voltak a legkatonásabbak. 2023. október 8. 11:16 Ellenzéki frakciók: nem látni, hogyan kompenzálják a rátótiakat a lőtérhasználat és a bázisépítés miatt Ellenzéki frakciók: nem látni, hogyan kompenzálják a rátótiakat a lőtérhasználat és a bázisépítés miatt A korábbi honvédelmi miniszter által a gyulafirátótiaknak tett ígéretek valóra váltását várják az ellenzéki frakciók. 2023. július 13. 16:22

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.