Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Rendelj konténert, a szortírozást bízd a profikra!

2021. január 14. 9:48

A konténeres sittszállítás, vagy ahogy talán legtöbben ismerik, a konténeres építési törmelék szállítása elég elterjedt már manapság. Persze ez nem véletlen, mert egy konténer elhelyezése az építkezésen, felújítás vagy bontás helyszínén nagyban hozzájárul a sikeres munkálatokhoz. Ebben a cikkemben bemutatom neked, hogy mikor érdemes konténert rendelned, kihez fordulj, ha gyors rakodást szeretnél, és milyen szabályokra figyelj.

Ekkor érdemes konténert rendelned

Alapvetően sokan úgy tudják, hogy a konténert csak építkezéseknél, felújításoknál illetve bontásoknál szokták használni. Végülis nem is tévednek sokat, ugyanis a fő felhasználási terület valóban az építkezés. Egy építkezésen hatalmas segítség egy hulladék- és törmelékgyűjtő konténer. Ha jól helyezték el, akkor mindig van hova tenni a törmeléket, és nem is kell messzire vinni. Ráadásul biztosítja a folyamatos munkát azzal, hogy nem kell kerülgetni a különböző hulladékokat és törmelékeket. Így hát jó szolgálatot tesz bármilyen építkezésen.

De nem csak ekkor szokták igénybe venni a konténerszállító cégek segítségét. Gondolj csak bele, hogy te mitévő lennél, ha a most vásárolt lakásodban vagy házadban plafonig érő lommal találnád szembe magad! Azonkívül, hogy elsírnád magad, már hívhatnád is a konténereseket, ugyanis lomtalanítás esetén is állnak rendelkezésedre. És milyen jól is jön ez a segítség ilyen esetben!

Az igazán profik nem csak elszállítják, szét is válogatják

Van a piacon olyan konténerszállító cég, aki nem problémázik azon, hogy különválogatva vagy vegyesen pakolsz bele mindent a konténerbe. Ha vegyesen szeretnéd megrakodni a konténered, nézd meg a Konténer rendelés szuper árait! Főleg, ha vegyesen megrakodott konténerről beszélünk.

Mindezt azért tudják bevállalni, mert saját hulladékválogató és -feldolgozó üzemük van. Ezzel jelentős költséget takarítanak meg, mivel utána teljesen szétválogatva, külön-külön tudják kezelni a különböző hulladékokat. Neked pedig jelentős energiát és időt spórolnak meg azzal, hogy vegyesen pakolhatod a konténerüket. Érdemes tehát őket választanod, mert több szempontból is jobban jársz, mintha a nem vegyes rakodás mellett döntenél vagy kellene döntened.

Azért mégsem mindegy, hogy mi kerül a konténerbe

Annak ellenére, hogy a Konténer rendelés csapata saját konténerek mellett saját hulladékválogató és -feldolgozó üzemmel is rendelkezik, nem szabad mindent. Ugyanis itt is él az a szabály, mint minden más konténeres sittszállítónál, hogy a veszélyes hulladékot nem így kell elszállíttatnod. Azaz nem szállíttathatsz el például akkumulátort, palát, gumikat, tisztítószereket, festéket, stb. Erre kérlek, nagyon figyelj, ha konténert rendelsz, mert a környezetvédelem nem játék! Óvd te is környezetünket, az egyetlen bolygónkat, a Földet, és segítsük ebben a konténeres cégeket is.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.