Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Januárban gyűjti be a karácsonyfákat a VHK

2021. január 5. 10:40
A 2021-es évben is, hasonlóan az elmúlt évek bevett gyakorlatához, az ünnepek után kihelyezett fenyőfákat szervezett, külön gyűjtőjárattal gyűjtik össze városunkban.

Kizárólag a lakótelepeken, illetve a tömbházas városrészekben indul gyűjtőjárat a fenyőfák összegyűjtésére, amely egész január hónapban folyamatosan zajlik. Veszprémben a családi házas övezetben a kommunális hulladék szokásos gyűjtési napján kell elhelyezni a fenyőket a kuka mellé, melyet a szolgáltató elszállít.

illusztráció: MTIillusztráció: MTI

A fenyőfákat az ingatlan előtti közterületre kell kihelyezni a hulladékgyűjtő edények mellé, oly módon, hogy azt a begyűjtést végző gépjármű meg tudja közelíteni, és kézi erővel meg lehessen mozdítani. A fenyőket díszek, papírok nélkül helyezzék ki, lehetőség szerint kupacokat képezve, még januárban! – kéri a szolgáltató.

vehir.hu
további cikkek
Változnak a kommunális ürítés napjai Veszprémben és Szentkirályszabadján Változnak a kommunális ürítés napjai Veszprémben és Szentkirályszabadján Március 18-tól az eddigiektől eltérő napokon történik a jövőben a kommunális hulladék elszállítása, közölte a VHK Nonprofit Kft. 2024. március 18. 9:20 Már működik az új palackvisszaváltó rendszer, de igazán csak nyárra pörög fel Már működik az új palackvisszaváltó rendszer, de igazán csak nyárra pörög fel A gyártóknak június végéig kell lecserélniük a csomagolóanyagokat, fokozatosan jelennek meg az üzletek polcain a betétdíjas, visszaváltható palackok. 2024. január 10. 15:35 A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A magyarok összességében kedvezően fogadják az új palackvisszaváltási rendszer bevezetését, a lakosság háromnegyede igyekezni fog, hogy minden betétdíjas palackot visszaváltson - derül ki a Reacty Digital kutatásából.  2023. november 29. 11:37 Régiós szinten fejlesztették a hulladékgazdálkodási létesítményeket Régiós szinten fejlesztették a hulladékgazdálkodási létesítményeket A hulladékkezelő rendszert fejlesztette, tette költséghatékonyabbá és növelte a kapacitásokat az Észak-Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék Kezelési Önkormányzati Társulás az elmúlt hat évben, összesen nagyságrendileg három és félmilliárd forint értékben. 2023. november 24. 11:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.