Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Petőfi Színház élő műsorral járja a megyeszékhelyet Szilveszter este

2020. december 31. 14:59
A Veszprémi Petőfi Színház nyitott kisbusszal, élő szórakoztató műsort adva járja körbe a Veszprém városrészeit az óév utolsó éjszakáján

Az este nyolc órakor kezdődő Különös Szilveszter című műsorral a színház folytatja azt a tavasszal, a koronavírus-járvány első hulláma idején indított kezdeményezést, hogy házhoz viszik a város és a térség lakosságának a kulturális programokat. A Maradj otthon - Majd mi megyünk! című programsorozat már túl van a századik rendezvényen.

Mivel körjárat a kijárási korlátozás betartásának könnyítése érdekében (is) indul útnak, ezért megállni nem fognak kis buszaikkal, viszont lassú mozgással mennek végig a városon, hogy minden veszprémi lakosnak átadhassák az élő színházat, illetve annak gyógyító, feltöltő erejét. Az este folyamán Facebook-oldalukon folyamatosan közvetítik járatukat képekkel, videókkal.

Oberfrank Pál színházigazgató kiemelte: a pandémiás időszakban is fontos a teátrum számára a közönség, és a művészeti munka is folytatódik a színházban.

A társulat tagjai év végén Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes kezdeményezésére mini karácsonyfákat készítettek egy veszprémi idősotthon lakóinak, zenés műsort vittek a bakonyoszlopi gyermekotthonba, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba és a város egy másik idősotthonába.

Emellett három rászoruló veszprémi családot "Angyalbérlettel", míg az idősotthonokban élőket saját kezűleg készített meglepetéssel ajándékozták meg a társulat tagjai.

 

vehir.hu
további cikkek
Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. 2024. április 21. 14:14 Az érzelmeket vették célkeresztbe a Veszprémi Petőfi Színháznál. Eltalálták. Petőfi Színház Az érzelmeket vették célkeresztbe a Veszprémi Petőfi Színháznál. Eltalálták. Pénteken délután hivatalosan az első napjával, valójában a nulladik nap után már a másodikkal vette kezdetét a Veszprémi Petőfi Színház Lélektől Lélekig Fesztiválja. Magyar kuriózumként a veszprémi teátrumnak ezúttal is sikerült a programjával a színházat tágabban értelmezni a színjátszásnál, olyan társadalmi üzenetek közvetítőjeként léptek fel, amelyek mindenkit érintenek, nemtől, kortól, vallástól, szociális helyzettől függetlenül. 2024. április 20. 9:00 VII. Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja áprilisban Veszprémben! Petőfi Színház VII. Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja áprilisban Veszprémben! 2024. április 19-20-21. között hetedik alkalommal várja az érdeklődő közönséget a Veszprémi Petőfi Színházban a szíveket, lelkeket feltöltő, aktuális problémákat a színház- és társművészetekkel feldolgozó, segítő, tükröt tartó Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja. 2024. április 10. 11:22 Jászai Mari-díjat kapott Kőrösi Csaba a Veszprémi Petőfi Színház színművésze Jászai Mari-díjat kapott Kőrösi Csaba a Veszprémi Petőfi Színház színművésze A hírről a színház is beszámolt, amiben az egész társulat gratulál Kőrösi Csabának. 2024. március 14. 22:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.