Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bejelentették a 2021-es Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit

2020. december 16. 10:14
Bejelentették a 2021-es, 9. Paloznaki Jazzpiknik headlinereit! A jövő évi balatoni fesztiválszezonban július 29-31. között ismét felejthetetlen három napot biztosítsanak a jazz, a funk és a soul szerelmeseinek Paloznakon.

A szervezők bizakodók a 2021-es nyarat illetően, néhány fellépőt már most is elárultak: július 29-én nekünk fog zenélni a Level 42, 30-án a latinos temperamentumú, fergeteges bulit ígérő Caro Emerald, majd 31-én az Kraak&Smaak utánozhatatlan hangjai töltik be a csillagfényes paloznaki éjszakát.

Július 29-én egy igazi legendát, a Level 42 zenekarát repítik a Balaton-felvidékre a Paloznaki Jazzpiknik szervezői, hogy egy fergetegeset tombolhassanak a dűlőn a piknikezők. A Level 42 a ’80-as évek legendás jazz-funk fúziós együttese. A brit zenekar a jazz, a rock, a pop, a funky, illetve a soul és a blues elemeit vegyíti egyedi hangzásban, amelyért azóta is milliók rajonganak. Olyan ismert dalokat hoznak a Jazzpiknikre, mint a Lessons in Love, a Something about You, vagy az It’s Over gigaslágerek. Világszerte több mint 30 millió lemezt adtak el. A pandémia miatt 2021-re tett európai turnéjuk egyik állomása a 9. Paloznaki Jazzpiknik, ahol ismét egy legendás örökzöld pezsdíti fel a mesés Balaton-felvidéki nyárestet!

Caro EmeraldCaro Emerald

Július 30-án napjaink egyik legizgalmasabb énekesnője, a holland Caro Emerald lép fel a nagyszínpadon. Stílusában ötvözi a popsztárok és a klasszikus hollywoodi dívák megjelenését. Koncertjeit a jazz, a tangó és a 90-es évek groovin' jazz egyedi ötvözete és érces hangja, dinamikus előadásmódja teszi felejthetetlenné. Európa-szerte kedvelt énekesnő, összesen másfél millió eladott albumnál jár.

Július 31-én, a három nap megkoronázásaként az acid jazz-et a house-al ötvöző Kraak & Smaak Live Band fog táncra perdíteni bennünket. A holland popzene az elmúlt években Európa-szerte dübörög, karakteres és kreatív előadókat ad a nemzetközi zenei életnek. Közülük is kiemelkedik a Kraak & Smaak triója. Néhány év alatt hatalmas karriert futottak be, játszottak már a világ legnagyobb fesztiváljain, többek között a Coachella, a Bonnaroo és a Sziget fesztiválok közönségeit nyűgözték le újító szellemiségű zenéjükkel. A Kraak & Smaak Live Band neve a „ropogós és finom” kifejezést rejti, ami zenei újításukra utal: koncertjeik során keverik az élőzenét és a DJ-szetteket, ezzel a különleges harmóniával avanzsált a holland formáció Európa legjobb funk–hiphop–acid jazz együttesévé.

Kraak & SmaakKraak & Smaak

Jegyek és bérletek már most kaphatók minden kategóriában, a napijegyek mellett két- és háromnapos bérletek, illetve VIP-jegyek és bérletek is vásárolhatók. 
A szervezők folyamatosan tájékoztatják a közönséget közösségi oldalaikon a további bejelentésekről, minden erejükkel azon dolgoznak, hogy 2021-ben ismét felejthetetlen három napot tölthessünk együtt kedvenc fellépőink társaságában!
 

vehir.hu
további cikkek
Találkozzon a füredi bestselleríróval! Találkozzon a füredi bestselleríróval! Ismét egy exkluzív kávézásra hívjuk olvasóinkat. Ezúttal a szerencsések Karády Annával, a népszerű bestselleríróval találkozhatnak a Vehir.hu jóvoltából, aki olyan sikerkönyveknek a szerzője, mint A füredi lány, vagy éppen a Zserbó. A jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint az alábbi linken regisztrálnia. A sorsolás után a szerencsések részt vehetnek a kötetlen hangulatú találkozón, ahol feltehetik kérdéseiket az írónőnek. tegnap 22:32 Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Megérkezett az első gólya Veszprémbe egy új rendezvény képében, ami az EKF eredményességét már az azon túli időszakban bizonyítja. Az első Veszprémi Borszalon azokat az értékeket képviseli, aminek erősítésén a kulturális főváros program hosszú időn át dolgozott. Május végén pedig bárki megtapasztalhatja ezt a Várban található impozáns helyszínen, amiről szerda délután árultak el a szervezők többet. tegnap 1:47 Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken 2024. augusztus 1-3. között ismét sokszínű zenei élményekbe borul a Balaton-felvidéki jazzfalu: 12. alkalommal rendezik meg a már nemzetközi hírű butikfesztivál, a Paloznaki Jazzpikniket. 2024. április 17. 17:07 Új műfaj mutatkozik be a Kabóca Bábszínházban Új műfaj mutatkozik be a Kabóca Bábszínházban Különleges, zenés gyerekelőadással készül a Kabóca Bábszínház 2024 tavaszán: a Piroska és a Farkas című operilla bemutatója 2024. május 11-én 16 órakor lesz a Deák Ferenc utca 13. szám alatt.  2024. április 16. 15:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.