Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Cseresznye vagy cica?

2020. november 24. 8:49

Fogós kérdés, főleg, ha elképzeljük, hogy kislányok vagyunk, akiknek azért igen fontos a megjelenés, hiszen lássuk be, nem maradhatunk alul a csoport királylányával szemben. Hiszen ő amúgy is kopogós cipőben jár, és amikor az a csillogós fülbevaló van a fülében, bizony van ok az aggodalomra… Emlékszel még, amikor ez volt a legnagyobb gondod? Most sem vagy könnyebb helyzetben, ha a saját kislányod következő fülbevalóját kell kiválasztani. 

Az első ékszer

A legtöbb nő életében eljön a pillanat, amikor már nem önmagának vesz ékszert. Édesanyaként vagy nagymamaként megélni ezt a helyzetet nagyon különleges és felemelő. Hiszen az első dolgok szinte mindig meghatározóak, bármiről legyen szó. Az első ajándék, amit a gyermekünknek veszünk, az első születésnap, amelyen már nagymamaként veszünk részt, az első ballagás és a többi. A másik oldalon pedig az az ajándék, ami nagy valószínűséggel örökké elkíséri az embert. Egészen különleges érzés felnőtt fejjel nézegetni azt a fülbevalót, amit édesanyánk először a fülünkbe tett. Amikor pedig továbbadjuk a saját gyermekünknek - ott születik a családi ékszer fogalma.

Melyik a megfelelő termék?

Babaként más feltételeknek kell megfelelni, mint amikor a gyermeknek már saját elképzelése van. Már újszülött babáknak is tökéletes a bedugós, lekerekített hátú fülbevaló. A különleges hátsó kialakításnak köszönhetően alvás közben se tud sérülést okozni.

Érdemes felkészülni a gyermek fülének sajátosságaiból is, hiszen a füllyuk elhelyezkedése és a fülcimpa húsossága is meghatározza, milyen típusú ékszer lehet az első. 

Nagyobbak esetében már bátrabban lehet válogatni a különböző zárszerkezetek közül, így gyakorlatilag bármelyik fülbevalót választhatjuk a 14 karátos sárga- és fehérarany termékek közül.

A saját akarat

A kislányok egészen hamar rájönnek, hogy egy nőnek sosem lehet elég ruhája és ékszere. A saját akarat megjelenésekor következik a választás nehézsége. Könnyebb dolgunk van, ha a gyermek elkötelezett az állatok iránt. Cica, pillangó, méhecske, csiga - tulajdonképpen minden figurát meg lehet találni a Juta Óra-Ékszernél kapható gyermekfülbevalók között. Ráadásul egyes tűzzománccal kombinált termékek színesek is, így még jobban passzolnak a kicsik mesés világához. Egy vidám ruhához tökéletes egy pár cseresznyés fülbevaló! A barátnő születésnapi zsúrjához inkább egy rózsaszín virág illene. Erre is van lehetőség.

Nagy kislányok, kis nagylányok

Előfordulhat, hogy a gyermek már felnőttesebb ékszerre vágyik. Ilyenkor kell a masni vagy szív alakú darabokért nyúlni. Nem érdemes azonban túlzásokba esni, hiszen egy nagyobb karika vagy hosszabb lógós fülbevaló egyrészt nem illik a gyerekekhez, másrészt viselni sem tudják még, nem beszélve a balesetveszélyről.

Bármit is válasszunk, egy szép fülbevaló hosszú évtizedekig elkísérheti gyermekünket. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.