Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ékszer a karácsonyfa alatt

2020. november 23. 8:55

Az augusztus 20-i tűzijáték után azon kapjuk magunkat, hogy néhány hét, és körülöttünk karácsonyi hangulat lebeg. Ha benézünk egy butik kirakatán, vagy böngésszük az internetet, előbb-utóbb szembejön velünk a karácsony. Sokszor nem is értjük, hogy kerülnek a díszek a boltok polcaira, hiszen nemrég még fagyival a kezünkben sétáltunk a nyári éjszakában.

Azóta azonban elillant néhány hónap, és sokminden változott. Ami nem csupán a COVID-nak köszönhető, évről évre előbb kezdődik a nagy hajrá, hogy az a bizonyos ünnep tökéletesre sikerüljön.

Mielőtt gondolkodóba esnél...

Tudnod kell, hogy a Hölgyeket - a gyermeket és időset egyaránt - könnyedén elvarázsolhatsz egy ékszerrel. Minden nő szereti a csillogást, és igen, Kedves Férfitársak, ahogy cipőből, táskából soha nincs elég egy nőnek, úgy ékszerből is mindig jól jön az új darab. Varázsa van az ékszernek, de főleg az ajándékba kapott ékszernek: öltöztet, stílust visz a mindennapokba, emlékeket idéz fel, továbbá meglepetést, esetleg még boldogságból fakadó könnyeket is szerez az illetőnek az adott napon. 

Nem csak az ejthet gondolkodóba, hogy mit válasszunk, hanem az is, hogy honnan szerezzük be és persze mikor. Nos, van néhány tippünk hogy kinek mit vásárolj, de nézzük előbb, honnan érdemes rendelni. Mindenképp olyan helyet keress, ahol nagy a kínálat, ahol többféle termék közül választhatsz kategóriákon belül, és aki vállal házhoz szállítást is - tekintettel a mostani helyzetre, ez a legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldás. 

Mi az Ékszerkirály webáruház kínálatát ajánljuk, mert itt az alapdarabokon túl rengeteg kiegészítőt találsz, még akár saját részre is.

Fiatalos charm vagy elegáns arany

Ha fiatal lánynak, unokahúgnak, testvérnek keresel ékszert, válogass kedvedre (vagyis az ő kedvére) a gyönyörű ezüst charmok közül. Cirádás kezdőbetűktől kezdve a szimbólumokon át bármit megtalálsz, amit a láncra tud akasztani. Van itt szívmotívum, kutyusok, cicák, angyalkák, bagoly, nyuszi, elefánt, dínó, hópihe, unikornis, hóember, házikó, csillagjegyek, de még zápfog alakú charm is!

Az arany örök darab, ami mindenkinek jól áll, csak jól kell tudni kiválasztani. Ha aranyat szeretnél ajándékba adni, tudnod kell, hogy ma már nem csak a klasszikus sárga színben létezik, hanem van rosegold, ezüst, fehér és vörös arany ékszer, sőt ezek ötvözete is.

A tökéletes választás aranyszabályai

Ha jól ismerjük az illetőt, csak akkor ajándékozzunk ékszert, hiszen mindenképp az a cél, hogy olyan darabot válasszunk, ami az ízlésének megfelelő és viselni is fogja azt, hosszú éveken át.

Ha ismert az ízlés, már félsiker, ha viszont tudjuk, hogy konkrétan milyen ékszereket részesít előnyben, akkor szűkül igazán a kör. Rövid vagy hosszú, arany vagy más szín, medál vagy lánc, lógós vagy fülbedugós fülbevaló, vastag vagy vékony lánc, köves vagy kő nélküli.

Díszdobozt is rendeljünk hozzá, nem illik bármiben átnyújtani az ékszert!

Nem csak nők viselnek ékszereket, ha férfit szeretnél megajándékozni, egy szép óraszíj például tökéletes választás lehet.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.