Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C

Amit érdemes tudni a fogyókúrás étrend-kiegészítőkről

2020. október 16. 9:30

Bizonyára már te is rengeteg cikket, tippet, kommentet olvastál azzal kapcsolatban, hogy vajon melyik fogyókúrás módszer a tökéletes választás. Míg vannak, akik egy bizonyos diétában hisznek, addig akadnak olyanok is, akik csupán az egészséges életmódot találják az egyetlen ténylegesen működő megoldásnak, és vannak persze akik az étrend-kiegészítőkre esküsznek. Mai cikkünkben az utóbbival kapcsolatban osztunk meg néhány információt.

A fogyókúrás étrend-kiegészítők fajtái

  • Kapszulák

Étrend-kiegészítők tekintetében a legtöbben a kapszulák mellett döntenek. Ezeknek ugyanis nincsen semmiféle kellemetlen ízük, gyorsan bevehetők, és máris le van tudva a probléma. Ezt követően pedig hamarosan ki is fejtik hatásukat. A kapszulák beindítják az anyagcserét, eltelítenek és csökkentik az éhségérzetet, valamint meggátolják a szervezetben a zsírok lerakódását, sőt képesek is lebontani azokat. Ha te is ilyet keresel, válaszd az SD36 minőségi termékeit!

  • Rágótabletták

A rágótabletták olyasfajta hatásúak, mint a kapszulák. Azzal a különbséggel, hogy itt az agyunkat is becsapjuk, hiszen a rágás során és az ízeknek köszönhetően az agyunk úgy érzékeli, hogy táplálékot fogyasztunk, amelynek következtében kevésbé leszünk éhesek.

  • Italok

A fogyókúrás italok a rágótablettákhoz hasonlóan ízélményt nyújtanak, valamint teltségérzetet keltenek. A teltségérzetből adódóan pedig kevesebbet eszünk, tehát kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, amely fogyást eredményez. A látványos eredményért azonban jó, ha emellett rendszeresen mozgunk is.

Hogyan használjuk a fogyókúrás étrend-kiegészítőket?

Az étrend-kiegészítőket általában akkor szokták elkezdeni szedni az emberek, amikor már a különféle diéták, receptek kudarcot vallottak. Ezek alkalmazása során ügyelni kell a kiegyensúlyozott táplálkozásra, hiszen mindez nem helyettesíti az egészséges életmódot. Általában reggel és este javasolt a fogyasztásuk étkezés előtt. De ez természetesen készítményenként eltérő lehet. A változást körülbelül 3-4 hét után már megtapasztalhatjuk.

Szem előtt kell tartani azonban, hogy a tartós eredményért nem elég néhány étrend-kiegészítőt elfogyasztani. Igyekeznünk kell beiktatni a mindennapjainkba a rendszeres testmozgást, ami nem csupán a fogyást segíti elő, de karbantartja testünket és lelkünket is. Hozzájárul a kiegyensúlyozott életmódhoz, segíti csökkenteni a stresszt, és ezzel együtt hozzájárul egészségünk megőrzéséhez is. Mindemellett figyelnünk kell az életmódunkra és a bevitt kalóriára is. Ezekkel együtt sikerülhet végleg leszámolnunk a felesleges kilókkal. Viszont mindezt az étrend-kiegészítők felgyorsíthatják, így a várva várt eredmény hamarabb lesz látható.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.