Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C

Trump és Biden külön jelentkezik be a televíziós stúdióbeszélgetésekbe

2020. október 15. 11:38 // Forrás: mti
Donald Trump amerikai elnök és demokrata párti kihívója, Joe Biden külön-külön jelentkezik be televíziós stúdióbeszélgetésekbe csütörtökön - jelentette be szerdán az NBC és az ABC televízió.

A két politikus csütörtökön tartotta volna a floridai Miamiban a második elnökjelölti vitát, de miután a szervezőbizottság csakis interneten rendezett vitába egyezett bele, Donald Trump lemondta részvételét.

"Nem vesztegetem a időmet internetes vitára" - mondta a múlt héten Trump, megjegyezve, hogy az ilyen jellegű vita "nem vita", ráadásul bármikor elvehetik tőle a szót.

Ezt követően vetette fel a két nagy amerikai televíziós társaság azt, hogy a két politikus a kampányrendezvényeiről jelentkezzen be, és élő adásban válaszoljon a rendezvényekre kitelepülő stúdiókban ülő vendégek kérdéseire.

Fotó: APFotó: AP

Donald Trump szerdán elfogadta a javaslatot. Ennek megfelelően ő csütörtökön Floridában tart egyórás televíziós beszélgetést az NBC szervezésében a televízió által meghívott vendégekkel. Joe Biden, aki Pennsylvaniában kampányol csütörtökön, már korábban megállapodott az ABC-vel, hogy egy ott rendezett stúdióbeszélgetésbe kapcsolódik be.

Az NBC televízió szerdán bejelentette: műsorvezetője, Savannah Guthrie és Donald Trump, valamint a meghívott vendégek betartják majd a javasolt társadalmi távolságtartás előírásait, és a televízió már el is végeztette a szükséges vírusteszteket, amelyek megerősítették, hogy az amerikai elnök nem vírushordozó. Négy évvel ezelőtt mind Floridában, mind Pennsylvaniában Donald Trump aratott győzelmet, és e két állam szavazói jelentős mértékben meghatározzák a három hét múlva sorra kerülő választás kimenetelét is.

Személyeskedésbe fullad a kampány

Elemzők felhívták a figyelmet arra, hogy mindkét politikus elsősorban személyeskedik és vetélytársát bírálja, nem a jövőre vonatkozó tervekkel és elképzelésekkel foglalkozik.

Joe Biden kedd este Floridában kampányolt, ahol sok idős ember él. A demokrata párti politikus a koronavírus-járványra célozva kijelentette: "az egyetlen idős ember, akivel Trump törődik, az önmaga".

Donald Trump kedd este Pennsylvaniában a többi között arra emlékeztetett, hogy Biden az előző nap egy rendezvényen azt találta mondani, hogy szenátorjelöltként indul a mostani választáson. Biden kijavította magát, és azt ígérte, hogy ha megválasztják elnöknek, akkor "amerikai elnök" lesz. Trump Pennsylvaniában "ütődöttnek" nevezte Bident.
 

vehir.hu
további cikkek
2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. tegnap 15:09 Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából. A díjazottak között ott van Kovács Győző veszprémi helytörténész, meteorológus, portálunk vendégszerzője is. tegnap 13:34 A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap vallás A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását. tegnap 10:58 Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' A Pápa melletti Kúp település határába is telepítettek egy légvédelmi egységet, amiből összesen tizenegy darabot vásárolt a Magyar Honvédség Izraeltől. A vaskupola néven is ismert haditechnikai rendszer volt az, ami megvédte a zsidó államot attól, hogy tavaly még nagyobb pusztítást végezzen a Hamás terrorszervezet. tegnap 8:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.