Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Útlezárás a Pápai úton október 17-én és 18-án

2020. október 15. 4:00

A Pápai út építése során az aszfalt burkolat építési munkálatai miatt az alábbi forgalmi rend változás kerül bevezetésre 2020. október 17.-én illetve 18.-án. 7.00 és 18.00 óra között. A Pápai út a Henger utca és a Semmelweis utca közötti szakaszon teljes szélességben lezárása kerül az alábbi ütemezés szerint.

2020. október 17.-e szombat:

A lezárt útszakasz kezdete a Pápai út –Lázár utcai csomópontja, vége a Pápai út - Henger utcai csomópont. Az érintett útszakaszra történő behajtás tilos. A terelő útvonal a városközpont irányából az Eszterházy utca-  – Szent István utca - Dózsa tér – Kistó utca- Házgyári út - 830 sz. országos közút, a 8-as számú főút irányából a Henger utca - 830 sz. országos közút – Házgyári út – Kistó utca – Dózsa tér – Táncsics utca – Lázár utca útvonal.  A korlátozás alatt a Lázár utcában megállási tilalom van érvényben. A Veszprémvölgyi utca irányából a városközpont csak az Eszterházy utca irányába lehetséges, a Próder Ferenc utca zsákutcává válik.

2020. október 18.-a vasárnap:

A lezárt útszakasz kezdete a Pápai út –Táncsics utcai csomópontja, vége a Pápai út - Henger utcai csomópont. A terelő útvonal a városközpont irányából az Eszterházy utca  – Szent István utca - Dózsa tér – Kistó utca- Házgyári út - 830 sz. országos közút, a 8-as számú főút irányából a Henger utca - 830 sz. országos közút – Házgyári út – Kistó utca – Dózsa tér – Táncsics utca – Lázár utca útvonal.  A korlátozás alatt a Lázár utcában megállási tilalom van érvényben. A Veszprémvölgyi utca irányából a városközpont a Próder Ferenc utca irányából már lehetségesé válik.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.