Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Mestereket avattak Veszprémben

2020. október 8. 19:52
Kerekes Balázs, Meilinger László, Tőkés Renáta, Gyömörei Gyula és Kurdi Panna veszprémi tékvandósok különleges dan mestervizsgán vettek részt öt a hétvégén.

Öt kiváló veszprémi tékvandós – Kerekes Balázs, Meilinger László, Tőkés Renáta, Gyömörei Gyula és Kurdi Panna – is mestervizsgára készült az idei évben. Eredetileg márciusra tűzték ki a próbatételt, melyet azonban a vírushelyzet miatt egy héttel korábban törölni kellett. A sportolók kedvét, motivációját azonban ez cseppet sem szegte, a bizonytalan helyzetben is tovább folytatták felkészülésüket.

Bár még szeptember végén is bizonytalan volt a rendezés, október 3-án végül Harmat László nagymester (9. dan) elé léphettek a vizsgázók. Különleges körülmények között került sor a megmérettetésre: szabadtéren, maszkban, szigorúan betartva az előírt távolságokat. Kivételt jelentett az önvédelmi részt, ahol mindenki a saját edzőtársával lépett a pást helyett a betonra.

hibátlan gyakorlati és elméleti vizsgát tettek a veszprémi sportemberekhibátlan gyakorlati és elméleti vizsgát tettek a veszprémi sportemberek

Az öt veszprémi tékvandós végül hibátlan gyakorlati és elméleti vizsgát tett, büszkén és a várakozástól lelkiekben is megerősödve vehették át okleveleiket. 

A kiérdemelt fokozatok: Kerekes Balázs, a Veszprémi Taekwon-do Klub vezetőedzője 5. dan; Meilinger László, a gyermek és ifjúsági edzések egyik edzője szintén 5. dan; Tőkés Renáta, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Sajtó és Propaganda Bizottságának elnöke 3. dan; Gyömörei Gyula 1. dan és Kurdi Panna 1. dan.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.