Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bravúros győzelmet aratott a Donát-csapat

2020. október 5. 15:54
A szakágvezető Donát Máté edzette veszprémi U19-es leány labdarúgócsapat parádés, 3-2-es diadalt jegyzett a nagynevű Ferencváros otthonában a kiemelt csoport vasárnapi mérkőzésén.

Hatodik fordulójához érkezett hétvégén a leány U19-es labdarúgó- bajnokság kiemelt csoportja, melyben városunk korosztályos csapata is érdekelt. Ennek apropójából Donát Máté tanítványai vasárnap a fővárosba utaztak, hogy megküzdjenek a Ferencváros gárdájával.

Veszprémi szempontból álomszerűen vette kezdetét a találkozó: Csizmadia mellett Andrónyi, majd Horváth is betalált még az első játékrészben. A második félidőben szépítésre még futotta a pestiektől, ugyanakkor fordítaniuk már nem sikerült a házigazdáknak (2-3).

Az ország legjobbjai között bizonyíthat a VFC USE U19-es leánycsapataAz ország legjobbjai között bizonyíthat a VFC USE U19-es leánycsapata

Büszke vagyok a játékosaimra, akik bizonyították, hogy nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is jó erőt képviselnek, hiszen a neves riválistól sem riadtak vissza. A második felvonásban igaz, volt egy kritikus pont a játékunkban, de a valódi csapatmunkának köszönhetően azt is sikerült átvészelnünk

– összegezte gondolatait lapunknak Donát Máté, akinek együttese szombaton 17 órakor az MTK alakulatát várja hazai rangadóra.

Simon Dani
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.