Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Izomsérüléssel bajlódik Bartók Donát

2020. október 2. 18:03 // Forrás: MTI
Izomsérüléssel bajlódik Bartók Donát, a spanyol élvonalbeli Bidasoa Irún magyar válogatott kézilabdázója.

A jobbátlövő az M4 Sport pénteki, Sporthíradó című műsorában elmondta, csapata eddigi három bajnoki mérkőzése közül csak az elsőn léphetett pályára, és a vasárnapi találkozón is kérdéses a szereplése, mert "még nem tökéletes a helyzet".    

Hozzátette, az első fordulóban jól ment neki a játék, védekezésben és támadásban is beilleszkedett a csapatba. Az összképet pozitívnak nevezte, edzőjével pedig jó a viszonya, a szakembert nagyon segítőkésznek tartja.

Jó erős kézilabdát mutatunk, és taktikai szempontból az új játékosok, Julen Aguinagalde, José Manuel Sierra és Dan Racotea is beépültek a csapatba

- nyilatkozta Bartók, aki januárban igazolt a Bidasoa Irúnhoz.

Felidézte, hogy az idénykezdet előtt a csoportkörbe jutás volt a céljuk az Európa-ligában, de nem jártak sikerrel, mert a második fordulóban a horvát RK Nexe ellen búcsúzni kényszerültek.

"A Nexe olyan játékstílust képvisel, amihez a spanyol talán nem annyira passzol. A második mérkőzésen nagyon sok elhibázott lövésünk volt, ez vezetett ahhoz, hogy a kétgólos előnyünket nem tudtuk megtartani" - vélekedett.

A jobbátlövő hozzáfűzte, csalódottak a kiesés miatt, de próbálnak túllépni rajta, mert hosszú lesz a bajnokság, amelynek mezőnye két csapattal bővült, és nekik már erre kell összpontosítaniuk.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.