Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egyedi telefontokot minden telefonra!

2020. szeptember 17. 10:29

Veled is előfordult már, hogy megállt benned az ütő, amikor a telefonod leesett a földre? Szinte félve hajoltál le érte, hogy vajon hogy néz majd ki, mikor megfordítod? Ha ismerős a szitu, akkor biztosan elgondolkodtál már azon is, hogy hogyan védheted meg a különböző negatív hatásoktól. Maradj velünk, és készíts egyedi telefontokot!

Védd meg!

Tehát ha te is átélted az aggódást egy nagyobb esés után, akkor biztosan eljutottál már addig, hogy valamilyen védelemmel el kell látnod a készüléket, ami ellenáll az ütéseknek. Ebben nyújtanak igen hatékony segítséget a különböző anyagból készült telefontokok. Igaz, a védelem foka nagyban függ attól, hogy milyen tokot választunk, hiszen teljesen máshogy óv egy merev hátlap és egy flipes bőrtok. Minden gyártó készülékeire más és más tokok készülnek, amik specifikusan arra lettek gyártva, így szinte azonnal felismerhetőek, mint például a menő Apple tokok.

Persze nem kötelező a már előre gyártott telefontokok közül válogatnunk, bár akadnak köztük nagyon hasznosak, mint például a sporttokok vagy épp az ütésálló darabok. Ezek mindegyike nagyon praktikus, és igazán könnyen hozzájuk lehet jutni, hiszen elég csak megrendelni a Pitbullcase oldaláról. Vagy te egyedi és teljesen személyes darabra vágysz? Szerencsére ebben az esetben sem kell máshova menned.

Készíts egyedi tokot!

Ma már lehetőség van arra is, hogy mindenki elkészíthesse a saját maga által megálmodott telefontokokat. Nem kell hozzá más, csak egy kis vállalkozó kedv, kreativitás és egy jól megválasztott fénykép. Ha ezek megvannak, akkor biztosan nem ér csalódás, mert könnyedén elkészítheted álmaid tokját. Hogy hogyan? 

Menj fel a Pitbullcase oldalára, majd válaszd ki a telefonod típusát. Ha ezzel megvagy, keresd meg, hogy milyen tokot szeretnél készíteni: merev hátlapot, szilikontokot vagy éppen flipes bőrtokot. Ezek a legkönnyebben tervezhető darabok, így az egyedi fényképes variáció esetében ezzel kell megelégedni.

Megvan az ideális? Akkor töltsd fel a képet, pozícionáld, és helyezz el rajta mindent, amihez kedved van, matricát, feliratot vagy különféle effekteket. Ha kész vagy, nincs más dolgod, minthogy megrendeld, és már váhatod is a futárt a hőn áhított csomagoddal. 

A kijelző védelme is igen sarkalatos pont egy telefon életében, így mindenképp fektess rá kiemelt hangsúlyt. A legjobb egy edzett üvegfólia, ami megvédi az esetleges töréstől. A fent említett oldalon egy különleges akció keretében akár ajándékba is megkaphatod ez edzett üvegfóliát, amihez nem kell mást tenned, mint egy órán belül végezni az egyedi fényképes tokod tervezésével. Ugye milyen szuper és hasznos ajándék? Emellett persze választhatsz gyorstöltő kábelt vagy épp kábelvédő műanyag figurát is. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.