Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Édes Veszprém jótékonysági süteményvásár indult

2020. szeptember 20. 4:01
A Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület immáron harmadik alkalommal szervezi meg jótékonysági süteményvásárját. A következő két hétben hétköznap délutánonként lesznek kint a Kossuth utcán az árusok.

Rövid időn belül a második akcióját szervezi meg a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület, amely a hétvégi családi nap után most egy többnapos süteményvásárral készül.

A szerdai naptól kezdődően egészen október 2-ig minden hétköznap délután 3 és 6 óra között lesz nyitva az a faház a Posta előtti téren, ahol bárki megvásárolhatja az egyesület süteményeit, ezzel is támogatva a céljaikat.

Azokat a célokat, amelyekről Molnár Roland, az egyesület elnöke is beszélt a szerda délutáni megnyitón.

Jót tenni jó, ha pedig többen vagyunk, akkor még könnyebb tenni a hátrányos helyzetű gyermekek boldogságáért.

- fogalmazott Molnár Roland.

Az önkormányzat részéről Sótonyi Mónika képviselő köszöntötte a megjelenteket, kiváltképpen azokat az önkénteseket, akik az egyesületet segítve minden nap segítenek majd a felajánlott sütemények árusításában.

A megnyitón Oberfrank Pál a Petőfi Színház igazgatója Sík Sándor Ember című versét szavalta el, majd a megjelentek - az egyesület részéről Molnár Roland, a támogatók közül pedig Sótonyi Mónika, Czaun Katalin a Veszprémi Járási Hivatal vezetője és Páter János a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ezredese - átvágták a szalagot, ezzel hivatalosan is elindítva a vásárt.

Hajas Bálint
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.