Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Elbúcsúztatták a nyarat a Dózsavárosban

2020. szeptember 18. 4:00
A hagyományos nyárbúcsúztató családi nappal ünnepelték az időjárás-előrejelzések szerinti utolsó nyárias hétvégét Dózsavárosban.

A városrész nagy múltú programján színpadi programokkal, kézműves asztalokkal és főzőversennyel várták a környékbelieket a Martinovics téren szombat délután, a rendezvény Herczku Ági és a Banda koncertjével zárult.

Hegedűs Barbara alpolgármester, a városrész egyéni önkormányzati képviselője a főzőverseny eredményhirdetésén az együttlét öröméről beszélt. Mint mondta, sokáig bizonytalan volt, hogy egyáltalán megrendezhetik-e a hagyományos nyárbúcsúztatót. A vírus leginkább a közösségeket viselte meg: hosszú ideig nem tudtunk találkozni a barátainkkal, nem tudott rendesen működni a nyugdíjas klub. A nehéz idők azonban azt is megmutatták, hogy a dózsavárosban erős a közösség, ezen a szombaton pedig ismét sokan kijöttek a térre, hogy családias légkörben tölthessék a napot.

A főzőversenyt “Lenner Zsolt és a szomszédok” csapata nyerte, akik igazi hagyományos gulyást készítettek finom, telt ízekkel és illatokkal. 

Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.