Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Marad a három belső védős rendszer

2020. szeptember 5. 22:03 // Forrás: MTI
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szombaton elmondta, hogy megtartja kedvenc, három belső védős játékrendszerét a vasárnapi, oroszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre.

"Marad a felállás, ami sikerre vezetett Törökországban. Most meglepetést már nem okozunk vele, ennyivel is nehezebb dolgunk lesz. De amúgy sem lesz könnyű, az orosz csapat rendkívül gyors, agresszív és jól szervezett" - mondta sajtótájékoztatóján az olasz szakvezető.    

Rossi kifejtette, életében először azt mondta a játékosainak, hogy számára ezúttal fontosabb a teljesítmény, mint maga az eredmény. Azt szeretné látni az októberi, bolgárok elleni Európa-bajnoki pótselejtező előtt, hogy karaktere van a válogatottnak.

"Szeretném, ha bátran játszanánk, vállalnánk a párharcokat, és amikor kell, akkor letámadnánk, nyomást gyakorolnánk" - beszélt Rossi arról az identitásról, amelyet látni szeretne az év legfontosabb mérkőzése előtti főpróbán.

Marco Rossi szövetségi kapitány (b) és Sallai Roland támadó játékos a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a Puskás Arénában 2020. szeptember 5-én, a Nemzetek Ligája másnapi Magyarország-Oroszország mérkőzése előtt. MTI/Szigetváry ZsoltMarco Rossi szövetségi kapitány (b) és Sallai Roland támadó játékos a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a Puskás Arénában 2020. szeptember 5-én, a Nemzetek Ligája másnapi Magyarország-Oroszország mérkőzése előtt. MTI/Szigetváry Zsolt

Rossi elárulta, a keretből mindenki egészséges, egyedül Fiola Attila küzd kisebb problémával, de valószínűleg ő is vállalni tudja a játékot. Megjegyezte, hogy az összeállításról még nem döntött, még látni akarja tanítványait az utolsó edzésen.

Sallai Roland azt emelte ki, hogy végre a képességeinek megfelelően futballozott a válogatott a törökországi 1-0-s siker alkalmával, és szeretné, ha ez megismétlődne vasárnap is.    

"Személy szerint a helyzetkihasználásomon kell javítanom, de a legfontosabb a csapat sikere" - jelentette ki a Freiburg támadója.

A magyar válogatott vasárnap 18 órától fogadja a csoport élén álló orosz csapatot a Nemzetek Ligája másodosztályának megfelelő B divízióban. Azt követően október 8-án Bulgária vendége lesz az Eb-pótselejtezőn.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata (az MTI szerint):
Gulácsi Péter - Fiola Attila, Szalai Attila, Willi Orbán, Lang Ádám - Sigér Dávid, Nagy Ádám - Holender Filip, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland - Szalai Ádám

vehir.hu
további cikkek
Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47 Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat magyar labdarúgó-válogatott Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. 2024. március 26. 21:03 Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában magyar labdarúgó-válogatott Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. 2024. március 26. 11:24 Rossi: nem hasonlítanám magam a magyar futball legnagyobb legendáihoz magyar labdarúgó-válogatott Rossi: nem hasonlítanám magam a magyar futball legnagyobb legendáihoz Marco Rossi szövetségi kapitány ugyan tervez változtatást a magyar labdarúgó-válogatottnál, de elmondása szerint nem ész nélküli kísérletezgetés lesz kedden a Koszovó elleni barátságos mérkőzésen. 2024. március 25. 14:04

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.